Desantno Jurisni Camac RRF Vojske Srbije

Previous topic - Next topic

Mr.Proper

Radi se o samogradnji ovog camca u razmeri 1/144

KuKLiNsKi

imam osječaj da se nasuko...  :(
svaka čast za samogradnju, kakve su dimenzije?

Mr.Proper

duzina mu je oko 16 cm sirina 4,5, visina 8 dosta je to mali camcic  ;)

medico

ovo je jedna proper samogradnja ! BRAVO !

imaš li slike u toku izrade ?

Goran A.

milance

Sitan ali dinamitan, odlicno izgleda daj slike u toku izrade. BRAVO

Mr.Proper

Jeste nova sema po kojoj su ofarbani 411,412 i 413 a ovaj 414 tek treba da bude ofarban ali posto je radjen na poklon sogoru koji je inace komandir na 414 odradjena je odma i kamuflaza da ne bi posle bilo prepravki.
Posto me mrzi da stavljam sleke na dva foruma,a svi smo mi nasi slike u izradi mozete videti na Krilima Petrovgrada!!!

modellius

Video sam ovo uživo i mogu reći da odlično izgleda !
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

pekar

Bio bi još bolji da su boje svetlije (bleđe) i da se malo odrtavi da bi bio realniji a ovako mi deluje igračkasto.
IL-76

Vladimir

Bravo  :cheers.Mnogo dobro izgleda,a jos bolje uzivo.
Ф89 НС

Mr.Proper

Hvala svima na pohvalama.
@Pekar: Sto se tice boja tu je moglo nesto da se odradi malo i drugacije ali cu ga drzati na suncu da izbledi da bi bio slicniji originalu  ;)
A sto se tice prljanja i tih stvari,verovatno nisi nikada ni bio na tom camcu pa nisi mogao da vidis  da toga ni nema,uostalom sveze su relativno svi ofarbani pa i nisu stigli da se "izdrtave" a ja nisam zeleo da ih "drtavim" unapred na ne vidjeno.
[/URL]
A s'obzirom da je prvi u seriji koju treba da radim,slazem se da je losiji ali se ne slazem da deluje igrackasto kao sto ti kazesz,mozda i deluje ali je ovo samogradnja 100% pa me mozda neko angazuje da radim u fabrici igracaka  :hahaha

pekar

IL-76

Mr.Proper

ma nisam samo malo opsirnije objasnjavam zasto je takav  :lol

budva

jedno amatersko pitanje . od kojeg materijala si ga pravio ?