BMP-2D Zvezda 1/35

Previous topic - Next topic

vlajko&marko

Konacno gotovo
raonike nisam stavio sto neznaci da necu  :zvizduc
da negusim  posto ste sve videli u projektima u radu

sad ste vi na redu
pozzz
Vlajko
:cheers

miloskontra

Odlicno nemam  zamerke

KuKLiNsKi

:super odlična maketa, super slike

Goran A.

Efektno izgleda, muka se isplatila! Dopada mi se, na par fotografija izgleda bas realno. Airbrush ne koristis, kako si ga zaprasnjavio?

medico

odlično izgleda !  :super
drugo ali ne i manje bitno ...vidi se ozbiljan napredak u radu !  :caooo

sitnica koja bode oči ...balvan i kutija izgledaju identično trebao si da napraviš razliku u nijansama , neki filter ili sl. Na kutiju možeš da dodaš neki natpis ili broj/šifru koristeći neke viškove decala...u crvenoj ili beloj boji da napravi jak kontrast  ;)

vlajko&marko

Hvala  :cheers
Quote from: AG02 on 14-10-2013, 21:06:38
Airbrush ne koristis, kako si ga zaprasnjavio?
Pigmenti i cetkica
Quote from: medico on 15-10-2013, 00:17:31
sitnica koja bode oči ...balvan i kutija izgledaju identično trebao si da napraviš razliku u nijansama , neki filter ili sl. Na kutiju možeš da dodaš neki natpis ili broj/šifru koristeći neke viškove decala...u crvenoj ili beloj boji da napravi jak kontrast  ;)

primedba primljena k znanju .to sam i ja skapirao kad sam postavio kutiju i balvan Sva sreca pa nisam zalepio kutiju pa moze da se skine  :zvizduc

milan78

Fantasticno......kao pravi.  :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

zamlatuljko

cemu sluzi deblo pozadi na gusenicarima vidim da malo malo neko stavi to na maketu...

vlajko&marko

Quote from: zamlatuljko on 17-10-2013, 12:42:10
cemu sluzi deblo pozadi na gusenicarima vidim da malo malo neko stavi to na maketu...
za "samoizvlacenje" iz blata
Mukotrpan posao  :cry
ko je gledao pokaznu vezbu ili radio izvlacenje tenka iz blata zna 

milanco

Deblo koliko ja znam sluzi kao oslonac kada se zaglibi tenk da se stavi pod gusenicu da ne šlajfuje, slično kao ljuspe oraha kod putničkih automobila :zvizduc
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

zamlatuljko

hvala na objasnjenju...