Mosonmadjarovar 2014

Previous topic - Next topic

dusko

I da ne zaboravim ,za svce nas koji nsmo bili tamo ne vracajte se bez minimum 100 fotorgrafija(kvalitetnih) >:D

yogi

100 ??? Pa to je taman da malko uslikmemo berzu,postavku raritetnih otomobilaispred,fanove u uniformama,Mađaro big boobieis..... a tek kada stignem do modela .........
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

Cexx206

Niko nije slučajno dobar; vrlinu treba naučiti.

Seneka

Aki

На фејсбуку су објавили да је онлајн пријављено 1035 макета, а прошлих година онлајн пријава је била око 40% укупно пријављених.
Изгледа да ће ове године бити оборен рекорд по броју макета, биће фешта  :super

yogi

Akonja jel si ti njima spremijo neko Srbsko topče ????

pekar

Ekipa Rista l ja dosli na odreiste.Nimrod je nas.
IL-76

yogi

Ufffff mamicu vam ....................

pekar

so sa takvom reakcijom?
kamo adresa za butkicu?
Svanulo je lepo jutro u Mosonu /Nimrodu.
IL-76

dusko

Hajde momci dajte neku preliminarnu fotografiju. :mjetal

Dejan68

Quote from: dusko on 12-04-2014, 17:59:53
Hajde momci dajte neku preliminarnu fotografiju. :mjetal

Bogami Dusko tesko da ce biti neke informacije.  :zvizduc (sad su ko deca u fabrici cokolada, ne znaju gde pre da krenu) :lol

kapetan

rodeo

Meni je javljeno iz Madjarskog ministarstva poljoprivrede da je pojedena sva pernata zivina i rogata marva na severu Madjarske.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

RILE-NS

Nisu ti rekli za stete u sadovima hmelja? Marva maketarska polokala svo pivo pa presla na direktno ubrizgavanje.

ugovorac

Evo,ja doso kuci.Kao i uvek,premoren i prezadovoljan.Bilo je kao i uvek prelepo.Vec razmiljam o iducoj godini.Reci cu nesto sto sam i ranije govorio "Ako na zemlji postoji raj,onda je ovog vikenda bio u Mosonmadjarovaru"!

Cexx206

da i ja sam sinoc dok sam vozio sa severa madzarske govorio sebi sledece godine ne vise od 100eura a dobro znam da je to laz
Niko nije slučajno dobar; vrlinu treba naučiti.

Seneka