Mosonmadjarovar 2014

Previous topic - Next topic

pekar

Bilo bi lepo da se nađemo tamo pa da se ode greota da se ne proba.
IL-76

yogi

Jal ste se organiziral za smestaj ???
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

pekar

Što se tiče Riste i mene jesmo.Dobro poznati Nimrod.
IL-76

yogi

medico

Quote from: yogi on 30-03-2014, 23:30:49
Šta je Nimrod ?

mislim ne bih pred omladinom.... to je ... :love 'hotel' sada ti je valjda jasno zašto stalno idu tamo !  :naughty

Cexx206

ljudi 2 pitanja jedno vezano za eduardov site interesuje me koja im je ono valuta dolari, evri ili kruna a 2go je sta je isplativije za moson evri ili forinta
Niko nije slučajno dobar; vrlinu treba naučiti.

Seneka

medico

na licu mesta je najbolje da proveriš ! Moraš da znaš koliko je kurs eu-forint neko reče da je sada oko 300 ( u Tesco-u su unazad nekoliko godina primali i dinare  ;) ) pa onda pitaš koliko je u eu a koliko u forintama  ;) neki prodavci koriste drugačiju kurs pa vidi šta ti je jeftinije ...ja sam na jednoj maketi uštedeo 3 eu na razlici u kursu 17 mesto 20es EU

SALE

Prosli vikend sam bio u Budimpesti na AMTS i kurs je bio veoma povoljan, za deset "jura" dobio sam 315 forinti, a kako ce biti u Mosonu to ce da vide srecnici koji ce da idu  ;)

pekar

"mislim ne bih pred omladinom.... to je ... :love 'hotel' sada ti je valjda jasno zašto stalno idu tamo !  :naughty"

Ja neznam o cemu ti pricas.   >:D
IL-76

pekar

- 08 - to go
još 2,5 smene i POLZAK !!!!!
IL-76

pekar

Greška još 1,5 smena .
tralalalalaaaa :pilot
IL-76

medico

Quote from: pekar on 01-04-2014, 08:16:14
Greška još 1,5 smena .
tralalalalaaaa :pilot
[/quotde]

Jedva čekaš da stigneš u hotel cccc  !?  >:D
Kad krećete ?

pekar

Krekećemo 10-tog u 06h i ićićemo putem "livada" .Idemo na granični Bački breg,Baja,......pa ondak doručak ,.......Szekesfehervar,......kafa itd.
IL-76

yogi

Dejan68

Quote from: yogi on 02-04-2014, 00:12:52
A što tuda ???

A' verovatno da upoznaju Madjarsku (Madjarice ;))