Zvezda IS-2 1/35

Previous topic - Next topic

Biba Struja

Maketa je rađena po narudžbini, bez ikakvih dorada ili efekata, samo lagani drybrush i wash. Bela na kupoli je izvučena slobodoručno u 2 sloja (kao i pravi što su bili)
Najveći problem je bio sklapanje šasije tenka, ali od Zvezde se to i očekuje.  ;D

flanker

Prilično im je bila dosadna ova maskirna šema...ako uopšte može tako da se nazove. Bez ovih belih štrafti pravi smor.
Možda malo blata ili prašine da razbije zelenotoniju. Ovako deluje korektno odrađen.
Sa desne strane tankovi nisu u liniji, a napred far je ceo zelen. Jel to tako treba?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Sandman

dobro si sredio blendu topa  ;)

za far i mene zanima - jesi li prefarbao staklo namerno ili...?

guster

I gusenice leze nekako neprirodno pogotovo sto je 1/35, deluju kao vinilke iz jednog komada, ostalo je ok.

Biba Struja

pa svetlo mi je promaklo, pa je zato celo zeleno, sto se tice prljanja, nisam hteo da se zezam nesto preterano, posto sam radio za coveka koji ima 80 i kusur god, tako da njemu to i nije vazno toliko, a sto se tice gusenica, gumene su, pa hoce da ispadaju, tako je kako je. :D

Slobo

Lepo, podseća me na mog :) Gusenice su blagi užas, sećam se da sam ih polivao vrelom vodom kako bi dobile onaj viseći izgled, naravno da su se malo deformisale. Primalac ove makete će sigurno biti zadovoljan, cenim, s obzirom na njegove godine, da možda ima i neku sentimentalnu vrednost :)