Spitfire Mk. IXC, Airfix 1/72

Previous topic - Next topic

Tomcat

Kao predlagac kampanje, red je da ucestvujem u istoj  ;) Dakle od mene Airfix pitfire sa oznakama ''Johnnie'' Johnsona, RAF 144 Wing, jun 1944 godine

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

zolle

E pa bas sam se pitao sta ces da radis kao predlagac kampanje ... ovo cu da pratim, interesuje me kako se snalazis sa propovima  :lol
Dokon mozak, djavolja igracka !

boom.boom

Ja mislim da će na kraju naslov biti preimenovan u SPITFIRE mk.IXC VF-111...tako nešto ;)
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

barbarossa

Lele lele, Tomcat radi wwII, vidim ja zato ovaj potop nema druge..

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Hawkeye

Bravo Slobo,bas lepo izgleda  :super !

'Уживај младићу за младости своје!'

Pedja

Lep baš ,nisam nešto mnogo objektivan kada je Spitfire u pitanju,slab sam na iste,ali ovaj primerak izgleda odlično. :super

zolle

Vidis Slobo da i nije tako tesko raditi propove  :lol super ti ovo ide, samo su ti slike katastrofa  :lol

Tomcat

Quote from: zolle on 25-06-2014, 23:38:54
super ti ovo ide, samo su ti slike katastrofa  :lol

To je moj imidz :D

Tomcat

Gotovo, dakle Spifire Mk IXC, Johnny Johnson, jun '44, maketa Airfix, OOB, boje Humbrol za osnovnu semu a Tamiya bela I Gunze crna za invazione strafte

Skyrider

Slike kriminalne, rad sjajan :)

zolle

Quote from: Tomcat on 25-06-2014, 23:52:12
Quote from: zolle on 25-06-2014, 23:38:54
super ti ovo ide, samo su ti slike katastrofa  :lol

To je moj imidz :D

Ovo su ti najgore fotke ikada, majke mi  :lol :lol :lol Cenim da je maketa ispala super, ali si svoj rad vesto prikrio katastrasnim fotkama  :lol

Jovac