Akkura mig-21pf 1/72 twin pack

Previous topic - Next topic

milan78

Dakle kako se iz naslova vidi neki novi proizvodjac Akkura,zvuci japanski ali ne to je Poljak cistokrvni :hahaha .U kutiji se nalaze delovi za dva miga kao i dekali sa dva seta stensila i prilicno dobro uputstvo za nas maketare naime u boji je data sema bojenja ali i da nije tu su oznake za dva Poljaka,dva Severno vijetnamaca,DDR,CSSR i vecina je u aluminijum nijansi.E sad plastika se meni cinila ok ali....paneli iako u negativu su ponegde krivi,nedefinisani a plastika neravna i treba smirglanja i poliranja.Kokpit osnovni da ne moze osnovniji da bude,a tockovi ili je ono ejection pin mark ili su to eto promasili,videcete sliku.Isto na trupu u prednjem delu ima udubljenja na trupu na obe polutke sto je mala poteskoca za sredjivanje.Kutije trapa bez detalja a pito cev nekako kratka i mislim da ce morati druga da se pravi.Prozirni delovi da kazem dobri s obzirom na ove druge delove.Mislim da je ovo prepak jedne davnasnje makete i to Innex.Nista drugo.Cena na E-bay je bila 10evra plus postarina te je izaslo na 17e.Sad da li se isplati....ne znam.E za entuzijaste mislim da moze biti fini ulov.Uz dodatak kokpita koji ima u Zvezdinom bisu i nekog sedista i malo skreca moze biti prilicno dobar primerak ove redje verzije mig-21-ca koje u maketama slabo ima osim academy u 1/48 pa vi prosudite.
Instagram-Peacockscaleworx

zivorad

Definitivno prepak Innex-a. Sasvim solidna osnova za dobru maketu.