Viva la France!!!

Previous topic - Next topic

ilija

Pegaso models figura 54mm.....

Goran

Svaka ti čast! Ovo je odlično sastavljena i obojana figura. Može par riječi o farbanju lica?

ilija

Gorane...koristio sam andreine akrilne boje....nije bas jednostavno preko tastature da ti objasnim ali ako budes u beogradu na takmicenju 01.07 rado cu ti objasniti ceo postupak....u principu je sve stvar vezbe....i malo talenta....ukoliko nedolazis moj mejl je ilija_dragoslavic@hotmail.com pa ako imas msn mogu ti pokusati pokazati kako se to radi....pozdrav

Sandman

ovaj chikica bash realistichno izgleda!!  :o :o :o

pantalone su ko od pravog platna - matirane - a to je ono shto sam uvek voleo da vidim kod figura - da delovi odece nemaju onaj neprirodni sjaj pri fotografisanju ;)

vile su ispale strava!!

BRAVO!  ;)

ilija

Hvala.....caka je u mat laku...ali tankom, tankom sloju....debeli sloj ume da napravi haos.....a onda sledi nocna mora u vidu skidanja boje i ponovnog farbanja....i udaranja glavom u zid i vikanja...."zasto bas meni da se desiiii..."
Pozdrav

Balder

Lice je fantasticno... Ostalo je odlicno :) svaka cast...

Goran

Pa recimo, par slika po fazama bojanja bi sigurno svima uključujući i mene bilo od velike pomoći, pa ako budeš imao vremena i volje prilikom izrade iduće figure, sjeti nas se.
Još jednom, pohvala.

ilija

Gorane upravo radim malu vinjetu sa dva japanska ashigaru ratnika...jedan sa puskom drugi sa kopljem...bice na nekom proplanku ...jedno drvo....itd....obecavam da cu slikati faze i objasniti uskoro ceo postupak....pozdrav

Goran

Odlično. Vjerujem da će nam biti jasniji postupak bojanja kada se na slici vidi. Hvala unaprijed.  ;D

Dada

au, pazi ovaj ce da pobegne sa tog postolja...::) ::)
Svaka chast

razoxx

A jel moze malo krvi na vilama...i to one kraljevske....

milanco

IIIIIIIIIIIIIIIIIII suunce mu jel ziv :o
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

tripko

ovo je stvarno praznik za oci. aj u buducnosti slikaj kako radis i sa cime radis pa da napravis jednu foto pricu.
Svaka cast samo napred

Vizant

Quote from: razoxx on 11-06-2007, 14:55:42
A jel moze malo krvi na vilama...i to one kraljevske....

Svaka revolucija podavi svoju decu ko machice !

Inace figura je extra, sto bi rekli zemunci bas je bezobrazan ovaj Michel..

Ćomi

Ilija,
sta koristis za uvecanje figura prilikom rada ?

Kapiram da koristis lupi ili sl...
No signature.