Viva la France!!!

Previous topic - Next topic

ilija

Koristim posebne "naocare" koje stavljas na glavu...kao zlatari sto imaju...plus ima i dodatna lupa koja se navlaci na te naocare...ima na squadron-u da se kupi kosta nekih 30dolara.....ali retko ih koristim.....samo za zenice.....

Balder

Zar je potrebno?! Ja ne mogu da se pohvalim bas nekim super vidom, ali nemam problema sa bojenjem, a nikad nisam koristio lupu i sl...  ???

ilija

Kao sto sam i napisao ali verovatno nisi procitao, koristim samo za zenice a to je veoma veoma sitno....kada zelim da figura ima plave, zelene, braon zenice sa crnim okvirom....a to je nesto manje od milimetra u precniku....ja ipak imam 33 godine i za to mi treba lupa....ha ha....salu na stranu sve je stvar ukusa i ja volim da neke sitne detalje kao i celu figuru dovedem do perfekcije.....

Balder

:) hehe... Ma, ono... samo pitam...
Doduse, kod mene (na 28mm) kad radim zenice, obicno samo lupis tackicu u sredini... Tesko je bilo sta drugo izvoditi... :)
Inace, voleo bih stvarno da znam kako radis facu ovako dobro... Mnogo mi se svidja...

ilija

Poceo sam da radim neke ashigaru ratnike pa cu u toku sledece nedelje okaciti slike kako sam ih radio...a i ako se upoznamo 30-tog na takmicenju u beogradu rado cu ti objasniti....po tvojim radovima ima i ti meni sto-sta da objasnjavas....super su ti figurice....

Balder

hehe... hvala :) Nadam se da cemo se videti tada... Nisam ni znao za takmicenje, ali u sustini volim da dodjem ako sam u mogucnosti...