1/72 - Revell P-38 L/M Lightning

Previous topic - Next topic

krajton

hahaha, nidzo ta ti  je dobra

Janjic

凸(¬‿¬)凸

komoras

Quote from: Nidza79 on 04-03-2015, 14:37:33
Au brate, kako mi je drago sto sam ti ga prod'o  :hahaha  :lol  0:)

ništa manje oduševljenja s moje strane  :cheers

Hvala svima na javljanju i podršci  :super

Nešto je manjka vremena za bavljenje ovim projektom, tako da preskočiću rivetiranje (za sada)
Stanje je sledeće i to ne zbog slike koju je postavio hayabusa   :naughty
Već zbog daljih radova unutar repova jer se provide kroz otvore, valjda su hladnjaci u pitanju, nisam stručan:

maketa je skroz ošmirglana, sledeće na redu je lepljenje repova natrag. Posle toga ide prajmovanje, pa gitovanje druga ruka, pa opet poliranje, prajmer i urezivanje panela. Nadam se posle svega toga - crni prajmer i metalajzer.

Do sledećeg javljanja - pozdrav svima koji pratite ovu temu  :cheers :caooo

ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

Kerber

Au pobratime, nisi li to mogao ranije da izdetaljises...?!?
Opet ima da padne ruka gita...nema veze, samo teraj.

komoras

Mogalo se prijatelju, al ovako je zanimljivije  :zvizduc :deadhorse :naughty :cheers

Za ovaj projekat sam specijalno nabavio 2 tube Mr.Hobby White Putty. Ima "self-leveling" osobinu, kada se stvrdne glatko je skroz, šmirgla se lakše od balze, a opet je dovoljno čvrsto da može fino da se skrajbuje po zagitovanom mestu. Naravno, neće otići ni pola tube ukupno, al eto, za svaki slučaj.

Inače čekam da se sklope neke druge kockice (finansijske) pa da nabavim Dremel alatku, najviše zbog onog dela za poliranje, mislim da će biti esencijalno pri pripremi za metalajzer  :pilot
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates