Izlozba maketa povodom 20 godina Maketarskog kluba Naredik Mihajlo Petrovic

Previous topic - Next topic

drakii

Obavestavam sce maketare da ce dana 27. i 28.03.2015. god. biti odrzana izlozba sklopljenih plasticnih maketa u Nisu u Cairu u Pionirskom domu, koji je suorganizator izlozbe, te se pozivaju svi zainteresovani koji se bave ovim hobijem da uzmu ucesce u istom, nema kotizacije, niti je ogranicen broj maketa, prijava ucesnike je dana 27.03.2015.god. sa pocetkom u 9,30 casova, a popcetak u 10 casova, kao uvod u takmicenje i izlozbu koju cemo da organizujemo uskoro, o cemu cete biti obavesteni preko MK, POZDRAV I DOBRODOSLI

zolle

Dokon mozak, djavolja igracka !

pekar

IL-76

Hawkeye

Koliko se i ja sećam,dogovoreno je za vikend 28-og i 29-og,dakle subota i nedelja  :think  .

'Уживај младићу за младости своје!'

drakii

Izvinjavam se zbog greske u datumima, izlozba je ustvari 28. i 29. marta 2015., subota i nedelja, a postavlja se 27.marta, Hawkeye je u pravu, ponovo se izvinjavam, sve ostalo ostaje isto, danas smo se okupili oko organizacije izlozbe, pa mi je skrenuta paznja, pozdrav

milten

MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

pekar

Kakva je Nis takmicenja imao sad Nis pravi izlozbe pa mislim da smo to prevazisli ali ajde ispocetka.
IL-76

milanco

"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

flanker

QuoteIzvinjavam se zbog greske u datumima, izlozba je ustvari 28. i 29. marta 2015., subota i nedelja, a postavlja se 27.marta, Hawkeye je u pravu, ponovo se izvinjavam, sve ostalo ostaje isto, danas smo se okupili oko organizacije izlozbe, pa mi je skrenuta paznja, pozdrav

Ma jeste li sigurni da je u Čairu?? Ma jeste li sigurni da je u Nišu??  :lol
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

zolle

Ma jeste li sigurni da je u Čairu?? Ma jeste li sigurni da je u Nišu??  :lol
[/quote]

Jel ovo trebalo da bude duhovito ?

Dokon mozak, djavolja igracka !

Hawkeye

Maketari Niski i svi drugi koji zele,dobrodosli su da pomognu u ostvarenju ovog poduhvata,mesta omalovazavanju i nipodastavanju celog dogadjaja kao i onih koji u tome predano ucestvuju,je krajnje neumesno.

'Уживај младићу за младости своје!'

zivorad

Mala sugestija organizatorima - ne bi bilo lose da se ujedno organizuje i neka prodajna berza maketa u okviru izlozbe. U svakom slucaju dolazim  :super

Snoopy

The engine is the heart of an airplane, but the pilot is its soul.
~Walter Raleigh
МК "Наредник Михајло Петровић"

drakii

Apropo sugestije Zivorada, moze berza, trampa ili ti kupooprodaja