RV MiG-23 ML

Previous topic - Next topic

M@rio

Evo i ja da se priključim ovoj kampanji. Radiću MiG-23 ML iako je kutija od B varijante (ali bez problema mogu da se urade i M i ML/MLD). Od after market dodataka koristiću Master pitocev (mnogo mi se dopada), rezinsku kadicu kompletno kao i rezinsko sedište. Ova je kutija u pitanju:

Slike spruova:

A ovo će biti dodato:

Kadicu i tablu sam dobio na poklon ofarbanu (nadam se da to nije problem).
Sve u svemu ova maketa na spruovima izgleda mnogo lepo ima dosta lepih detalja. Naravno ima urezane panele i izrivetirana je skroz! Osim naoružanja kojeg nema, ne vidim ni jednu manu. Nadam se da ću je završiti do kraja kampanje!

Pozdrav,
Mario
M@rio

PELE

Pre svega, dobro nam došao u kampanju !  :cheers

Naravno da nije problem za kokpit, samo udri druže !  :cheers

maestro

M@rio

Jedva nađoh sliku nekog Ruskog ML-a kojeg mogu da iskoristim kao referencu!

Ako neko ima još neku sliku sličnu ovoj (sa ovakvom šemom farbanja), slobodno neka mi pošalje! Hvala unapred!!!

Pozdrav,
Mario
M@rio

dragan_mig31

Mozda ti ovo bude od pomoci

dragan_mig31

Quote from: M@rio on 24-04-2015, 12:52:42
Jedva nađoh sliku nekog Ruskog ML-a kojeg mogu da iskoristim kao referencu!

Ako neko ima još neku sliku sličnu ovoj (sa ovakvom šemom farbanja), slobodno neka mi pošalje! Hvala unapred!!!

Pozdrav,
Mario

VIdi malo bolje.Ima IRST senzor samo sto je on onaj manji kao kod ML/MLD. MF/MS imaju malo veceg pa se malo vise vidi na ovakvim slikama.

dragan_mig31

Evo ti jos jedna slika gde se vide ML-ovi u boji

M@rio

Kao prvo, Dragane hvala za slike!!!
Evo došlo je do blagog pomaka u sklapanju.

Sa sklapanjem trupa nije bilo nikakvih problema i jako malo gita mi je trebalo da ispravim spojeve. Drajfitovao sam usisnike i ne izgleda baš dobro. Neće lepo da nalegnu. Videćemo šta će biti?!

Pozdrav,
Mario
M@rio

Tomcat

Ja sam narucio MLD, tako da ovo pratim sirom otvorenih ociju  ;)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

dragan_mig31

Kodu sisnika i nije tako velik problem koliko je kod onih delova oko njih.Ja sam se mnogo namucio.Narocito sa donje strane.