MT-LB UM 1/35

Previous topic - Next topic

slavco 83

Pozdrav,maketa je Ukrajinska firma UM koje ustvari je Skifov prepak.Ne bi komentarisao kvalitet makete posto i onako svi znamo kakve su Skifove makete.Uradio sam dodatne sajle pomocu savijanja 5 tanke zice.,i tu  i tamo poneki drzac metalni.Ono sto najvise me muci je to sto mi je protekao alkohol sa koji fiksiram pigmente i to na 2 mesta.Gore na transportni deo i napred na poklopac,pa sam morao da maskiram nestandardno sa pigmentima.Mozda naredni period ubacim neka ceradica mala na zadnji deo.Isto taka i gusenica poznaje se spoj.ali jos malo pigmenat i leplenje gusenice sa susedne tockove trebalo bi da daJe rezultat.Nisam postigao da sve polepim.Uglavnom to je to.A da pretstavlja zarobljeni MT-LB Ukrajinske vojske od strane boraca DNR,slika potice i 04.02.2015 Enakievo-Ugljegorsk.

marshal.luka

Jako lepo odrađen, svaka čast!

Vladimir

Jako lepo urađeno..... :cheers
Ф89 НС

RILE-NS

Nije lose ispalo.Ume od Skifa da ispadne remek delo,samo treba strplenja i truda.
Sledeci put probaj da spoj vinilskih gusenica postavis ispod "lenjivaca",tako se manje vidi.Takodje dobar trik sa vinilom je zatezanje gusenice njenim vezivanjem za osovinu "lenjivaca"tankom bakarnom zicom.

boom.boom

A sad na pranjr i pravac parada  ;D... Odličan :bravo
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Dima-RUS

djos & filip

Meni se mnogo svidja. Neobicna konzerva :)

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......