VIII Novogodišnji Kup 13.12.2015

Previous topic - Next topic

drug stari

Poštovani,
reči koje upućujemo organizatoru, kao i svim učesnicima završnog maketarskog turnira mogu biti samo reči hvale. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, kao i druženje nas zavisnika od plastike. Posebno bih istakao zahvalnost najmlađih takmičara našega kluba, na kreativno provedenom danu.

U ime svih nas iz MK Dr. Vladimir Aleksić
Aleksandar Stojanović

SASA

Svaka cast za organizaciju i trud,da se ovaj hobi koliko toliko promovise,da se ljudi malo druze,razmene iskustva.U ova vremena stvarno je tesko izdvojiti novac za neke vredne nagrade,sendvice, sokove i sl.Mislim da ljudi nebi trebali da daju zamerke po tom pitanju.Svako je bio slobodan da ponese nesto za jelo a moglo je da se jede i u obliznjem restoranu.Mislim da ljudi ne dolaze na takmicenja da bi dobijali neke nagrade(barem je to kod mene slucaj)vec da se malo druze i vide makete koje su drugi uradili.

rodeo

Jasno je da sam se nasalio na racun ekipe koja nakon svakog Kupa pise kako nesto fali.  :super
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

M@rio

Svaka čast organizatorima i svima koji su na bilo koji način pomogli da se na ovakav način, ovaj predivan hobi bar malo promoviše.
Bilo je sjajno i još jednom svaka čast i veliko hvala organizatorima!
Ako nije neumesno pitanje, voleo bi da znam ko je uradio maketu Italerijevog Su-34 u 1/72 razmeri???

Pozdrav,

Mario
M@rio

milan78

@ Mario,Tomislav Kralj,cini mi se ime, iz Hrvatske je lik,ima ceo build negde da li na britmodeling nisam siguran,sta mu nije uradio odsekao produzio skratio urezao....I ja se prikljucujem sa recima hvale da se vidimo i dogodine Boze zdravlja i bude i jos bolje!!!
Instagram-Peacockscaleworx

Igor13

Sve pohvale za organizaciju, u našim uslovima, čista desetka ;) :cheers

Ako ne zbog drugog, onda je bilo takmičenje fenomenalno več zbog lokacije. Žao mi je, da trenutačno ciganski živim, pa nisam ni ove godine stigao da vas posetim i izložim i svoje radove.

Nego stvarno mi fale dvo i četvoromotorci. Svi prave samo lovce jednomotorce.

Josip

Snoopy

The engine is the heart of an airplane, but the pilot is its soul.
~Walter Raleigh
МК "Наредник Михајло Петровић"

vlajko&marko

Pozdrav i od nas
Cestitke  osvajacima medalja  :bravo :bravo :bravo
evo i malo slika od nas
Prvo slika novih zvezda pinkovih rialitija  :naughty

a sad i ostatak

ostatak nasih slika http://s743.photobucket.com/user/Vlajko975/library/8%20Novogodisnji%20kup%202015?sort=2&page=1

Vlajko,Marko i Mateja
:cheers

PELE

Standardno odlična atmosfera, makete i još bolje društvo !  :cheers :mjetal

Vidimo se sl. godine !!  :cheers