1:35 Zvezda BMD-2

Previous topic - Next topic

slavco 83

Zvezdina maketa.Ugradjen RB models 30mm top.

zobo

milan78

Ovaj mi se bas svidja!!!! :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

trnke

Aki

Фино си га урадио, свиђа ми се.
Макета је иначе прилично добра, само штета за гусенице, коју су баш лоше, ја тражим за моју да набавим неке друге.

slavco 83

Najpre, hvala za komentare.Ja bi pre rekao da me iritira to sto gusenice se sastoje od 2 dela?Cemu ta svrha nije mi jasno,ali eto moze da se urade pristojno,mozda trebalo je malo vise crne boje ali to je to sledeca bolja.Problem se pojavio kod sklapanja donji deo tela vozila i gornji deo sa prednjom kosom plocom .i naravno one otvore za PKT,oni ustvari treba da su blago izbaceni,ali eto u ovaj momenat nedostaje mi hemija za pravljenje varova koje sam osmirglao,a nisam hteo da ih radim pomocu trake za maskiranja i kit.Sve na svemu,solidna maketa za rad,interesantna tema,sloboda u izbora kamuflaze,aktuelan u sukoba u Ukrajini,nesvakodnevna masina u maketarskim krugovima.Sledeci na redu je Revelov PZH-2000 1/35,nadam se u boje Grcke oruzane snage.

flanker

Pravi "mirotvorac"...
Jel po nekoj slici s obzirom na dodato naoružanje?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

slavco 83

Po odnosu naoruzanja (konkretno AGS-17 Plamja) nije sa slike,AGS ostala mi je iz Zvezdinog BTR-70 pa eto cisto da prolepsam malo maketu,Natpis sam video na montirani Metis na ruskom BMP-1,mnogo mi se svidjao i presao je u realizacije.Plus dodao i ecovani redenik municije na spregnuti PKT i sa leve strane kupole,proizvoidnja Grifon models.