Niš 2016

Previous topic - Next topic

drakii

Interesentno, uvek se nadje izgovor gospodine Dragane, ali pravilnik propisuje da se odmah reaguje, pa i na sudjenje, a koje su tvoje namere više govori o onome ko ih izgovara, svejedeno ti se izvinjavam, uvek bude i redovnioh pa i vasnrednih dešavanja, imamo i mi Miloša koji je malo nervozan, ali ako si to kvalifikovao ka dranje, lepa kvalifikacija,onda si mogao da vidiš i čuješ i da se radilo o tehničkoj grešci, doduše na teret našeg člana , a od načeg člana, koji je obradjivao podatke i ispustio pomenutog, a što se tiče primedbe na objektivnost sudjenja, garantujem da mi u Nišu, uz dužno poštovanje ostalim organizatorima takmičenja se maksimalno trudimo da budemo što objektivniji, te ako i bude nečega za polemiku, dozvili i slobodu sudijskog uverenja na osnovu primarnog ili opšteg utiska, naravno ovo ću ka predsednik da prihvatim kao dobronamernu kritiku, a ne kao provokaciju, što je danas moderno, mi Nišlije nismo baš moderni po tom pitanju i prethodno bi tvoje repliciranje nek smatrao da sadrži i uvredljiv ton, ali je to samo hobi i dobrovoljno nadmetanje, pozdrav i hvala svima na učešću i dobrodošli i na naredno takmičenje sa molbom da sve eventualne nesporazume rešavamo na licu mesta, odnosno odmah, jer svaka dalja polemika bi proizvela samo negativne relacije, što nikako ne želim i ne želimo mi iz Niša, pa se još jednom izvinjavam za eventualno nezadovoljstvo kod svih učesnika, pozdrav

iguanac

Šta ste se svi uskopistili ko seoske mlade... meni je žao što nisam mogao da dođem, ali poenta takmičenja je druženje i uživanje. A meni jeu Nišu vazda bilo lepo (sa i bez medalja). Uostalom, najepše je dok radiš maketu, sve posle je druga liga. Uživajte momci!
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

milten

MK "Narednik Mihajlo Petrovic" Nish
http://nmpnis.wordpress.com/

yogi

Quote from: iguanac on 03-06-2016, 22:23:45
Šta ste se svi uskopistili ko seoske mlade... meni je žao što nisam mogao da dođem, ali poenta takmičenja je druženje i uživanje. A meni jeu Nišu vazda bilo lepo (sa i bez medalja). Uostalom, najepše je dok radiš maketu, sve posle je druga liga. Uživajte momci!

K R A L J U !!!!!!!!!!!!!!!
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)