Trumpeter 1/72 Su-27 Early type

Previous topic - Next topic

zobo

Sneni

Odlično :super
Ako smijem da pitam, zašto resinski nos? Nos iz kutije je sasvim OK, samo je potrebna mala intervencija prilikom uklapanja, kako ne bi bio "prelomljen" nadole.
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

urke1981

Hvala momci :cheers Ima jos posla oko detalja,jos malo gitovanja i smirglanja....za sada su samo izduvi zarseni,ali njih nisam uslikao posle farbanja ;D
@Sneni Koristio sam razne blueprints,menjao rezin i nos iz kutije gomilu puta i mislim da ovaj vise odgovara pravoj stvari po obliku i duzini tako da sam stavio njega i deluje mi da je to to

su27rules

Quote from: dragan_mig31 on 15-07-2016, 13:22:59
......Imas fotke po netu kolko oces.Ova zelenkasta farba ti nije ni priblizno do to kako bi trebao kokpit kod su-27 da izgleda.

Slažem se.

Inace svi ovi ostali radovi su bas dobri,pratim sa zanimanjem. Nos iz kutije kako je vec gore napisano je dobar,ali ni sa ovim resinskim ne mozes pogrijesiti, malo vise posla si imao, ali izgleda ovako na fotkama skroz dobro.

urke1981

Quote from: su27rules on 16-07-2016, 12:19:07
Quote from: dragan_mig31 on 15-07-2016, 13:22:59
......Imas fotke po netu kolko oces.Ova zelenkasta farba ti nije ni priblizno do to kako bi trebao kokpit kod su-27 da izgleda.

Slažem se.

Inace svi ovi ostali radovi su bas dobri,pratim sa zanimanjem. Nos iz kutije kako je vec gore napisano je dobar,ali ni sa ovim resinskim ne mozes pogrijesiti, malo vise posla si imao, ali izgleda ovako na fotkama skroz dobro.

Boju kokpita moram da promenim ...to smo vec ustanovili....u principu sam i bio svestan toga cim sam ga ofarbao,ali ajde ....Sto se tice nosa...ovaj mi nekako realnije izgleda :D Ima tu svasta jos da se uradi,ali onaj najdosadniji deo sa panelima i nitnama sam najvecim delom zavrsio tako da ce ostalo biti uzivanje  ;D

urke1981

urke1981

Pored ove Trumpeterove 27-ice poceo sam i Zvezdin SM pa cu ih u isti kos.
I ovde sam ispravio boju u kabini ,da vas ne buni ovo na ivici kabine sto se vidi na slikama je dvostrana samolepljiva traka,nju koristim privremeno kad farbam maketu da drzi poklopac kabine zalepljen za avion.

urke1981