Academy 1/72 A-10A

Previous topic - Next topic

urke1981

Posto cu biti van Beograda naredna 4 meseca,tj u CG, svi zapoceti radovi koje sam kacio prethodnih nekoliko dana ce za to vreme biti na hold-u :( Iako bih ja sto pre da ispravim na njima sve sto treba :D Ali da ne bi bilo da nista celo leto nisam uradio poneo sam nekoliko maketa za koje se nadam da cu ih uraditi tokom tog perioda ;D Jedna od njih je Academy A-10A....planiram da dodam jedino Airwaves cockpit set i ostalo ce biti dorada i samogradnja ;D Imam svoj kutak gde je zbog pogleda koji pruza pravo uzivanje raditi.....evo par slika da posvedocim ;D

Maketu sam uglavnom izrivetirao(ima jos malo posla oko toga) i poceo kabinu,ali slike cu postaviti u narednih nekoliko dana kada nadjem malo vremena za to ;D

Pedja

Kakav pogled sa radnog stola....  :super...neprocenjivo

Nemsy_29

Lele, kako pored ovog pogleda maketaris  :o

Jovac

Blago tebi. Kakav kutak imaš. Samo ti radi i uživaj.  :cheers

milan78

Sto bi ja napravio tu makete....dobro mozda ako nocu radis!!!Predivno uzivaj! :cheers :mjetal :bravo
Instagram-Peacockscaleworx

urke1981

;D Pravo je uzivanje maketariti sa ovako necim ispred sebe....potpuno opustajuce  :D Bez zurbe :D

mutayu

Uzivaj! Gde si to, Baosici, Bijela, Djenovici, Kumbor...?

urke1981

Quote from: mutayu on 21-07-2016, 19:33:54
Uzivaj! Gde si to, Baosici, Bijela, Djenovici, Kumbor...?

:D Malo dalje....Dobrota,Kotor :D

M@rio

Urke,

sa takvim pogledom nema šanse da zafali inspiracija!

Samo uživaj i polako...Nema sumnje da će taj A-10 da bude baš kako treba! :super

Davno sam bio u Dobroti, mnogo lepa sećanja me vežu za to mesto, a sad vidim i zašto!!!

Pozdrav,

Mario :caooo
M@rio

yogi

J.b.g.....pa gde treba da gledam ??????
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

petarsm

Од детињства сам маштао да живим на обали мора и да макетарим са оваквим погледом.

urke1981

Pozdrav svima :cheers Ne stizem bas da maketarim od gomile posla,ali ugrabim ponekad ;D Uglavnom je za sada rivetiranje u urezivanje tak da evo napretka do sada ;D

urke1981

Quote from: M@rio on 21-07-2016, 22:16:56
Urke,

sa takvim pogledom nema šanse da zafali inspiracija!

Samo uživaj i polako...Nema sumnje da će taj A-10 da bude baš kako treba! :super

Davno sam bio u Dobroti, mnogo lepa sećanja me vežu za to mesto, a sad vidim i zašto!!!

Pozdrav,

Mario :caooo

;D Ne fali inspiracije...fali vremena ;D
Dobrota je prelepa...uz Ljutu mozda i najlepse mesto u Boki....za ljude koji hoce da se odmore ...pravo mesto ;D

Pozdrav Mario

Uros

dragan_mig31

Bas lepo deluje :) jedva cekam da vidim kako ces ovo da zavrsis i ofarbas :)

urke1981

Pozdrav svima! :cheers Malo ide sporo zbog manjka slobodnog vremena,ali napreduje :D
Rivetiranje je pri kraju..ima jos ponesto,ali je pri kraju :D

Spremista za tockove polako zavrsavam...prednje jos malo pa gotovo :D