Academy 1/72 A-10A

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

cime urezujes rivete?Deluju kao da nisu ravnomerno i pravolinijski urezani.Predna kutija trapa deluje bas lepo.

zobo

urke1981

Krila i stablizatori :D

urke1981

Quote from: dragan_mig31 on 21-09-2016, 14:26:30
cime urezujes rivete?Deluju kao da nisu ravnomerno i pravolinijski urezani.Predna kutija trapa deluje bas lepo.

Uglavnom radim Trumpeterovim riveterom,ali sam ovde dosta radio rucno,iglom,pa je poneki pobegao ;D Smaranje su veliko pa me ponekad izda strpljenje ;D

dragan_mig31

Ma samo napred :) koja ce shema biti?

Janjic

Svaka čast, super detalji  :)
凸(¬‿¬)凸

Pedja

urke1981

Hvala momci :cheers

Quote from: dragan_mig31 on 21-09-2016, 16:54:54
Ma samo napred :) koja ce shema biti?

Radicu shark teeth shemu iz kutije,ali planiram uskoro da radim i neku od verzija sa zelenom shemom...one mi izgledaju bas zanimljivo :D

urke1981

Polako napreduje....kuciste za prednju nogu stajnog trapa prajmovano i spremno za farbanje i za zadnje tockove sam doradio i stavio malo detalja posto nemaj nista  :uaaa

dragan_mig31

Sve bolje i bolje.Dok nije kasno sto ne popunis onaj pinmark u prednjem kucistu?

Janjic

Super, super  :super
Volim ova mesarenja oko maketa  ;D
凸(¬‿¬)凸

urke1981

Poceo sam kokpit i polako zavrsavam motore :D Ima jos posla oko oba,ali polako napreduje :D Kokpit iz kutije su dekali,ali mi se to ne svidja pa sam stavio Airwaves-ov cockpit set...on je ok ,ali sam svejedno i njega doradio ;D

milan78

Jel to definitivna bja kokpita?Ako nije ok ako jeste cini mi se da je siv a ne crn samo bocne konzole i tabla su crne...
Instagram-Peacockscaleworx

urke1981

Quote from: milan78 on 04-10-2016, 18:23:17
Jel to definitivna bja kokpita?Ako nije ok ako jeste cini mi se da je siv a ne crn samo bocne konzole i tabla su crne...

Ne nije definitivna boja :D Kao sto rekoh tek sam poceo...ofarbao konzole i tablu,pa ih prelakirao,pa cu onda sivu i ......i  tako dalje ;D Ima jos posla oko njega i iskreno jedva cekam da zavrsim sve ove zezancije i da predjem na farbanje ;D