T34/85 w/ Bedspring 1:35

Previous topic - Next topic

stefa

Pozdrav!

Nakon što je čekao skoro 2,5 godine u fioci da ga završim, evo ga konačno. Da ne dužim, maketa je Dragon 1:35, hteo sam da mu uradim maksimalni vetering, taman toliko da bude realan. Ja sam prezadovoljan sam rezultatom.

Lep pozdrav! :)

Stvarno uspela maketa ali što je bolji oklopnjak, to mu više treba i podloga slične kakvoće. Nekako deluje nezavršen onako sam za sebe.
Nego šta su to Ruje radili, zaplenili švabama krevete ili su to sami buđili pa davali na tenkove?

Jovac

Oklop nije moj fah , niti ga radim, ali mi se ovaj rad jako dopada. Bravo. :cheers :cheers :cheers

flanker

Čini mi se sve kako treba, ni manje ni više, vrlo ubedljivo.  :bravo
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

miloskontra

marder68

Bravo, bravo, bravo. Ovo se zove realan i studiozan rad. I naravno, dobro je sto si mu slikao sve detalje. Za pocetnike da vide.

guster

Skoro savrseno, svaki detalj si uradio bez greske.
Ipak, istanji malo cevi izduva(burgijicom iznutra), nije problem, a to jedino bode oci.
:super

iguanac

Prvo ga videh na Armorami, pa sam zapevao "Armo-ramo, armoramo druze mooj..."
Lep rad,pedantno. Jedino ga, u odnosu na sliku, zezaju tockovi, mada je bilo i tih sa "spider" tockovima dosta. Ja sam imao problem da bas te tockove nadjem,jer sam imao pune tockove (Tamiya). To ti je ono pravilo, neko jede meso, neko jede kupus, a u proseku svi jedu sarmu...
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

trnke

ODUSEVLJEN ,po mom  ukusu, upravo radim jedan i sad sam ovim radom ubijen u pojam  :D svaka cast

zobo

Ma ovo je savršen rad.A ove što zumiraju i trazeći falinke,zanemari.Veoma verodostojno i lepo uradjeno.Majstorski!!! :super :super :super

Janjic

Quote from: Zoran 62 on 29-10-2016, 22:42:34
Ma ovo je savršen rad.A ove što zumiraju i trazeći falinke,zanemari.Veoma verostojno i lepo uradjeno.Majstorski!!! :super :super :super
Slažem se 100%
Maketa je za poželiti! Bravo  :super
凸(¬‿¬)凸

Profa

Bogu fala što sam Lala! :)

Dragan

Fenomenalno uradjena maketa! Svaka cast!  :super  :god

Quote from: JŽ on 26-10-2016, 16:52:16
Nego šta su to Ruje radili, zaplenili švabama krevete ili su to sami buđili pa davali na tenkove?

Pokupili su sve krevete sa zicanim "madracom" iz berlinskih bolnica i kasarni na koje su naisli.

nesha

Predivan rad, da ne ponavljam što su drugi rekli već.
Ne mogu da ga senadgledam...
Imam ja tanjiraste točkove, meni trebaju ti paukasti... :P

Oklop123

Nijednog trenutka nisam pomislio da bi ovo mogla biti plasticna maketa
Apsolutno savrseno :)