VIJETNAM, pravila kampanje i prijavljivanje

Previous topic - Next topic

Tomcat

Pravila kampanje "VIJETNAM"

Kao, predlagač red je da sad nešto kažem I na temu pravila i prijavljivanja.

Dakle, ova kampanja će imati za temu vazduhoplove kao i vozila i plovila koja su korišćena tokom rata u Vijetnamu bilo od strane Vijetnama ili SAD i u bilo kojoj razmeri.  Mislim da je tema dovoljno široka da pokrije prilično različite subjekte iz perioda rata u Vijetnamu.

Vreme održavanja je  od 10. januara 2017. do 31. decembra 2017, dakle ukupno više od 11 meseci!

Opšta pravila kampanje bi bila:

1. Tokom kampanje prikazati na početku slike nezapočete makete. Ako je u pitanju restauracija, prikazati slike delova nakon čišćenja u početnoj fazi.
2. Obavezno je okačiti najmanje 3 puta fotografije projekta "u radu "
3. Da bi ste uspešno završili kampanju potrebno je da pre isteka kampanje okacite najmanje 3 fotografije gotove makete
4. Moguce je prijaviti se za kampanju bilo kada u toku trajanja iste.
5. Pravo učešća imaju svi registrovani članovi MK foruma. Svaki učesnik može da učestvuje sa više maketa, nema ograničenja!

Pozdrav i srećno maketarenje svima!
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

boom.boom

A 1.Indokineski rat (Francuski rat) :think :cry!?
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Tomcat

Ako ima zainteresovanih, nije problem :-)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

boom.boom

"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

dragan_mig31

I ja sam odlucio da odradim maketu za ovu kampanju.Jedan hasegawin F-4C/D :) a mozda i dva :D

zolle

Pa da se prijavim:
1. F-4C Phantom u 1/72
2. Oh-58A Kiowa u 1/32
3. MiG-21MF u 1/72

.... za sada :-)
Dokon mozak, djavolja igracka !

Tomcat

PELE

Pedja

slavco 83

Ja cu da odradim 1/72 Italeri F-100D Super Sabre.

Sandman

Ajd malo i vozila da se podrže  ;) Italeri 1/72 M113A1

mutayu

Ja cu se pridruziti sa F-5C "Skoshi Tiger" od ESCI-ja u 1/72.