F-4C Phantom, 497th TFS Night Owls, Fujimi 1:72 ZAVRŠEN

Previous topic - Next topic

Tomcat

Kao predlagač, red je da prvi počnem. Kao što naslov kaže, radiću maketu aviona F-4 iz sastava 497og taktičkog lovačkog skvadrona ''Night owls'' iliti ''Noćne sove'' iz 1967. godine. Maketa koju radim predstavlja avion koji je učestvovao u jednom, bar meni, dosta zanimljivom dogadjaju ali o tome više reči kasnije...

Dakle maketa je Fujimi F-4

Koristicu rezinska sedišta posto su ova iz kutije dosta losa

I na kraju poslastica, Fox One dekali

Toliko za prvo javljanje :-)
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Messerschmitt

Komšo, nisam neki avijatičar ali pomno pratim  :super

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Tomcat

Pedja

Bravo za napredak, koje boje si koristio?

Tomcat

Quote from: Pedja on 21-02-2017, 20:51:38
Bravo za napredak, koje boje si koristio?

Mr. Hobby akrile, ne znam sad napamet brojeve, sutra cu javiti koje boje su u pitanju

Tomcat

@Pedja

Sad sam pogledao, u pitanju su H303, H309, H310 i H311

mutayu

A meni kazi, molim te cime si maskirao pojedine boje tokom farbanja. Ceka me F-5 sa ovom kamuflazom i dobro sam se zabrinuo...

Pedja

Tomcat

@mutayu

Kombinovano blutac i slobodna ruka... Vise blutac

Tomcat

@mutayu

Ako ti je od pomoci, ja sam negde u leto ili jesen 2015 radio taj isti F-5... Koliko se secam njega sam bas freehand farbao

flanker

Ne znam o kojoj je akciji reč, ali ga dobro nasviraj bombama  >:D
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Tomcat

@flanker

Akciju cu opisati kad bude gotova maketa, a tom prilikom je nosio 6 x M117 bombe i 4 x AIM-7 ;)

Tomcat

Farbanje definitivno završeno, popodne lak a u medjuvremenu naoruzanje i stajni trap...
Slike su sa blicem i bez blica, ko kako voli :D