Tu-22m3 diorama

Previous topic - Next topic

Зоран 1962

Za sve do sada uradjeno,nemam reči.Mogao bi da budeš filigran ili časovničar sa ovom preciznošću.Svaka pohvala i pratim :bravo

Laufer72

Večita dilema, "Da li jedan ovakav projekat ili 20 OOB maketa u vitrini", odgonetka je ipak na kraju jednostavna, ovakvi projekti prave RAZLIKU, svaka čast!

flanker

Mogao bi da završiš još jednu kuću za isto vreme ove diorame...

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

®Evolutionary

Ma nisi u pravu flankeru, kuca se gradi brze...

Havla svima na lepim komentarima!

Nastavljam dalje pa kada bude novosti javljam se opet... Sledece ce biti dve krstarece X-22, jedna iz kita - dosta proizvoljna, a druga od Amodela, koja je  prilicno tacna. Naravno, moram da ih dovedem na isto stanje. Jedna ce biti montirana ispiod krila a druga ce stajati na kolicima, pored aviona...
Pozdrav od Šekija
--------------------

matilda

E bas super sto si napravio stepenice.
Ja se smorim pojaseve dok ne polepim, i tu nesto vazda uherem.
Zivot je suvise kratak za eceraj, kao sto neko rece.
Sad sve na stranu, ovo izgleda impresivno.
Ne sumnjam da ce i ostale masine biti uradjene u istom maniru.
Samo napred, u nove maketarske pobede!!!
zivele zicice, zivele plastikice!!!

Stevan

Dima-RUS

Poseidon

Ne sumnjam da će krajnji rezultat biti impresivan  :cheers  :god  i ja kad sam bio mlađi sam imao živaca i strpljenja za ovakve projekte  :headbang

flanker

Quotei ja kad sam bio mlađi sam imao živaca i strpljenja za ovakve projekte  :headbang

Ha ha pa izvođač radova na ovoj diorami je stariji od tebe  :hahaha
Ali znam da je mladolik, mora da mu odtale ide ta mladalačka energija...
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Poseidon

:super eto nisam obratio pažnju za godine :) , sve u svemu pohvale.

Santacruz

Svaka čast! Odlično za sada!

®Evolutionary

Quote from: flanker on 09-02-2017, 13:44:23
Quotei ja kad sam bio mlađi sam imao živaca i strpljenja za ovakve projekte  :headbang

Ha ha pa izvođač radova na ovoj diorami je stariji od tebe  :hahaha
Ali znam da je mladolik, mora da mu odtale ide ta mladalačka energija...

Otkrio si mi tajnu! Podmladjujem se maketarstvom... ;D Zbog toga su sa godinama i projekti sve komplikovaniji.

To je samo druga forma plasticne hirurgije. A umesto botoxa koristim epoxy.  :mjetal
Pozdrav od Šekija
--------------------

®Evolutionary

Dragi kolege udarnici i proleteri cestitam vam 1. Maj!  :cheers

Posto necu stici na uranak, saljem barem ove slike sa skromnim naptrekom, na putu ka mojoj prvroj diorami: dve krstarece rakete tipa X-22 Буря. Ova na kolicima je Amodel kit, s tim sto sam krila i repne povrsine zamenio odgovarajucim delovima iz Trumpteterovog kita Tu-22m3, koji su mnogo tanji, te vise odgovaraju razmeri 1:72.

Druga raketa je jedna od dve iz Trumpeterovog kita i nju sam morao da dovedem u red jer je prilicno proizvoljna i netacna. Da ne bih sada puno objasnjavao, pogledajte slike, pa ako neko zeli vise detalja neka slobodno pita.

Pozdrav od Šekija
--------------------

®Evolutionary

... i jos slika... Uzgred ako se neko bude pitao, povrsina rakete je ofarbana Alclad II mesavinom nijansi Aluminium i Dull Aluminium.

Pozdrav od Šekija
--------------------

gasha

Posle onakvog početka ništa manje nisam ni očekivao. Sve čestitke  :super

Зоран 1962

Impresivno,nema šta. :super