Moson 2017

Previous topic - Next topic

Ziggy

Blizi se Moson pa da vidimo ko je u planu da ide, ko je vec rezervisao smjestaj, ima li nekih ekipa za organizvanje?
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

Profa

Ih, Ziggy, i ti svašta pitaš :D
Smeštaj rezervisan čim je objavljen datum, a posle je moglo i društvo da se organizuje ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

Ziggy

Ja sam kuci u Aprilu pa nesto razmisljam da idem, bice zanimljivo vidjeti sve to u novom ambijentu. Ali nisam nista rezevisao, nisam mogao jer nisam bio siguran da li cu ici pa ako ima neka ekipa s upraznjenim mjestom, da vidimo sta mozemo napraviti?
Mercenaries never die, they just go to hell to regroup!

iguanac

Ja sam nedavno isao na tu stranu.Na netu sam  malotoga mogao naći (doduše tražio sam trokrevetnu sobu), ali ima dosta kuća u Mošonu koje su za izdavanje. Ja sam kuntao u Hedjeshalomu, tik do granice - jedared ranije sam tamo spavao. Cena pristojna,klopa odlična,pivo veliko.
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

SASA

Prosle godine sam neprijatno bio iznenadjen cenama.Eceraj i resin kao i metalne cevi je bilo moguce naci po povoljnim cenama,dok same makete nisu bas bile povoljne.E sad otici radi sopstvenog zadovoljstva je nesto drugo i svakako treba videti uradjene makete.

tripko

Pocele su online prijave za Moson
http://www.mosonshow.hu
cenovnik 4 eura online, 10 na licu mesta /cena po takmicaru/

ypow

Da li moze savet? Cuo sam da je moguce naruciti od dobavljaca
sta da donese u Moson i to je rezervisano, ceka tamo.

Nisam se bas snasao u spisku prodavaca na mosonu, neki nemaju ni
asortiman na sajtu.

Treba mi savet od koga poruciti npr. Modelsvit Be-12 1/72 za Moson.

hvala

medico

Eduard je već počeo sa primanjem porudžbina za Mošon ....15% popusta na cene sa sajta a placanje prilikom preuzimanja na takmicenju !

Poseidon

Jel ima neko možda slobodno mesto u kolima za Mošon, kolega maketar Dule taksista kako ga maketarski krugovi znaju imao je kombinaciju sa njegovim kolima al se nešto iskoplikovalo u zadnjem času te me zamolio da vidim kako je stanje na terenu, hvala unapred.

tripko

tripko

Stigli iz Mosona sa jednim hobby srebrom :mjetal. Za ostale ne znam.

Warhawk

For what?
Pictures or it didn't happen  :P
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

tripko

1/48 P-39Q osvojio drugu mesto, usput su mi i Lancastera gledali ali eto on je imao tu nesrecu da mu stajni trap polomi u odlasku za Moson.

Zoran Sivcev

MK "Novosadski Ikar" ove godine osvojio jedno zlato i dva srebra.