X novogodišnji kup

Previous topic - Next topic

milan78

Imate odgovor u inboxu.
Instagram-Peacockscaleworx

voja

Da, evo sada vidim u kom grmu leži zec i gde je mogući problem komunikacije sa Radekom iz Karaye.

Svi vi koji niste dobili nikakav odgovor, verovatno ste mu mejl slali na office@karaya.pl
Ja sam mu mejlove slao uvek i isključivo na karaya@karaya.pl i svaki put je bilo OK.
Znači, preporučujem svakom da identičan mejl koji je poslao na office@karaya.pl pošalje i na karaya@karaya.pl

Kao subject može da napiše Belgrade 2017, Order for Belgrade 2017, Novogodišnji kup Belgrade, . . . ili nešto slično.

Ne pitajte me zašto, ali mu mejl office@karaya.pl izgleda ne fercera baš najbolje.
Evo, baš sam među mojim porukama pronašao Medicovu poruku iz novembra 2011. u kojoj me pita na koji mejl šaljem narudžbe Radeku jer sa mejla office@karaya.pl nije dobio nikakav odgovor pa sam mu poslao adresu karaya@karaya.pl gde je sve bilo u redu.
Medico, potvrdi  :D

.

.
------ PIZDA VAM MATERINA NAPREDNJAČKA ------

doktor

Hvala svima. Blagodarim.

Lykos

Sto se tice Radeka ,ja bi molio kolege da se susdrze od negativnih komentara i negodovanja.Covek je uvek bio i ostao fer i korektan i na kraju krajeva ne zasluzuje tolike kritike.

doktor

Juce sam sa javio sa posla, pa nisam imao vremena da pisem detaljnije. Jos jednom hvala svima na savetima. Pope Vojo, uradio sam kako ste preporucili, poslao na novu adresu, pa videcemo.

mcaslav

Poštovane kolege,

samo da podsetim da je moguće (i poželjno) elektronski registrovati i makete na izložbenom delu! http://www.oluj.org

:cheers
Ništa nije toliko neizbežno kao greška na koju je došao red!

airbamby

Evo i konacne liste ucesnika na Berzi, ove godine je Muzej veoma ogranicen sa prostorom u holu, tako da je prakticno berza popunjena...

M Hobby
Papircolor
Karaya
BOA Decals/Extratech
Lift Here
Aeropoxy
Pedja Figure
Tom's Handy tools - samo subota
Rade Ajdukovic
Bogdan Contos
Vladimir Markovic - Vlajko

Ono sto sve interesuje, Radek - Karaya je jos jednom rekao da dolazi.

http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Dejan68

Izgleda da L&M resin i ovog puta ne dolazi. Šteta.

anki

Evo i ja poslusao Voju i radi, Radek odgovorio OK. Dakle nema razloga za negodovanje. Sto se LM tice Tihomir vec duze svoje proizvode nudi iskljucivo preko WWW i prekinuo je da nudi u bivsim YU zemljama zbog puno neprijatnih komentara. Ko god je zainteresovan za njegove makete nek se obrati direktno. Bas skoro sam nesto od njega uzimao  (za sada imam 12 uradjenih njegovih maketa).

medico

Quote from: voja on 02-12-2017, 12:02:24

Ne pitajte me zašto, ali mu mejl office@karaya.pl izgleda ne fercera baš najbolje.
Evo, baš sam među mojim porukama pronašao Medicovu poruku iz novembra 2011. u kojoj me pita na koji mejl šaljem narudžbe Radeku jer sa mejla office@karaya.pl nije dobio nikakav odgovor pa sam mu poslao adresu karaya@karaya.pl gde je sve bilo u redu.
Medico, potvrdi  :D

potvrđujem  ;) ..... pre par dana sam mu poslao e-mail na oba jos uvek nisam dobio odgovor !

SASA

I ja sam mu slao na oba maila, po dva tri puta neke upite ali nije nista odgovorio.

Dejan68

Ako dodje dobrodosao, ako ne dodje, ustedeli smo kintu. :zvizduc

mcaslav

Ovogodišnja radionica na NG Kupu biće posvećena najmlađim maketarima.

Održaće se u subotu, od 12 do 15 sati pod pokroviteljstvom Bineta Logara, našeg počasnog člana, i http://miniatures.si/.

Više detalja o radionici možete naći na našem sajtu.

mcaslav

Takmičari i posetioci X NG Kupa imaće prilike da pogledaju posebnu postavku Muzeja Vazduhoplovstva posvećenu prvom svetskom ratu. Vođene ture su organizovane u subotu, od 11 sati, na engleskom jeziku i u nedelju, od 11 sati na srpskom.

doktor

Posle 7 dana čekanja nema odgovora od Radeka i sva je prilika da ge neće ni biti. Toliko o tome, uz dodatak da, eto, možda ima neki pik na zdravstvene radnike (ni 'medico' niti ja nismo dobili odgovore, a 'Saša' mu dođe kao kolateralna šteta)?
Šalim se, naravno, ali, kao što reče jedan od mojih najboljih prijatelja (koji je leteo na G4 u vreme rata 1999 i još bio odlikovan, tako da treba znati da 1999. nisu letele samo -29ke), 'u svakoj šali ima malo šale'

Predlažem zainteresovanima da obrate pažnju na štand Aeropoxyja.