ICM 1/48 P-51B Mustang - jednom rukom

Previous topic - Next topic

Pedja

Dakle 'vako:

prvi deo naslova je svima jasan ovde, maketa je ICM , Mustang je u pitanju, drugi deo "jednom rukom" pretpostavljam da treba pojasniti.
Prvo slika,

...sada je jasnije.
Sam sebe sam izazvao, da tom jednom,levom rukom, napravim maketu, kako će to ići imaćete priliku svi da vidite, olakšavajuća okolnost, levoruk sam (neki bi rekli, levak). Kako će ovaj gips stajati tu gde jeste makar šest nedelja, biće vremena   :super.

Sada slede  slike skromnog napretka:

Uskoro gotova kabina, vidimo se... :caooo

Janjic

凸(¬‿¬)凸

relja

Srećno, samo napred.

(ovo mi deluje kao ideja za novu kampanju  ;D  )
"Nema te sportske aktivnosti niti seksualnog uzdbudjenja koje može tako da ubrza rad srca i podigne pritisak kao saznanje da je jedan deo makete u radu - nestao"

Pedja

Quote from: relja on 15-04-2017, 22:26:15
Srećno, samo napred.

(ovo mi deluje kao ideja za novu kampanju  ;D  )

Samo da ne bude masovna  :naughty

Lykos

Pedja zelim ti sto brzi oporavak,ali nemoj da nam nabijas komplekse,pa vecina nas sa obe ruke ne uradi ovako maketu.

Pedja

Quote from: Lykos on 15-04-2017, 23:04:39
Pedja zelim ti sto brzi oporavak,ali nemoj da nam nabijas komplekse,pa vecina nas sa obe ruke ne uradi ovako maketu.

Ma daj...da ne psujem.
Ovo je vid terapije, kao i ceo hobi uostalom.
Hvala u svakom slučaju.

dragan_mig31

Uh necu da pitam sta se dogodilo ali cu da ti kazem da nisi sam u svojoj patnji.Pre oko 5-6 godina se i meni dogodilo ovo.Samo sto sam ja zavrsio na operaciji pa sam bio nesposoban za nista jedno dva meseci.U tom vremenu sam uradio jedan resinski aeropoxy orao.Slomio desnu ruku a radio levom :D

M@rio

Pedja, svaka čast!!!
Ovo iziskuje veliki napor i trud, ali mislim da je odlična radna terapija! :pilot
Samo napred, pratiću ovo sa velikim interesovanjem!  :super
M@rio

guster

Priznaj, ko ti otvara bocice sa farbom!  >:D

Pedja

Quote from: guster on 16-04-2017, 19:25:48
Priznaj, ko ti otvara bocice sa farbom!  >:D

Tek u ovakvim situacijama shvatiš koliko vrede zdravi zubi, i da bluetack (patafix).. neprocenjivo... :naughty

Pedja

Kabina,wash, lakiranje,suva četka...

Svaki dan po malo.

Зоран 1962

Jedna ruka? Za svaku pohvalu i entuzijazam i rezultati.

Sandman

Sve sve Peđa, ali eceraj...jednom rukom!  8) :mjetal