King Tiger Ausf.B (Henschel Turret) , Zvezda 1/72

Previous topic - Next topic

Pegi

trnke

zamorano

Odličan rad, lepa maketa a lep bogami i tenk (onoliko koliko to jedan tenk može da bude ;))... Ali bez prvog sve ostalo ne bi vredelo ništa. Svaka čast! :super

Pozdrav!

guster

Svidja mi se, pogotovo farbanje, samo bih ga malo isprljao, vidim da je uradjen ciping, a gusenice nove i nekoriscene, takodje i ovi clanci na kupoli, ne ostaju dugo tako sjajni i bez korozije.
Isto vazi i za alat i sajle, malo washa i rdje bi im dobro doslo.
Vrh cevi topa i mitraljeza, malo crnog pigmenta, ja bih pokusao i da izbusim mitraljez, ali to je avantura sa neizvesnim ishodom posto ti treba bas mikro, mikro burgija.
Ne znam da li je mitraljez u boji tenka ili treba da bude uobicajene boje metala.
I jos jedan detalj, izbusi i zagaravi  izduve,  to nije nikakav problem.
Da ne ispadne da samo kritikujem, ovo su sitnice za koje mislim da bi unapredile odlican rad.  :super

Messerschmitt

Лепа макета и одлично фарбање мада и за мој укус мало пречиста. Звезда је урадила супер причу са овим "снеп" макетама у 1/72, брзо и лако се склапају а уз мало труда може да се добије одличан резултат. Мислим да си требао ове куке на куполи које служе за подизање исте урадити у самоградњи од неке тање жице. Слажем се са колегом из претходног поста у вези са корозијом и ведерингом. Такође, примети се да ни куке и копче за алат нису офарбане у боју камуфлаже већ да су остали у боји алата, то се нарочито примети код ашова и мацоле ( чекића ).

Све у свему одличан рад, дотерај још пар тих ситница и онда је за медаљу  :super