XIV Novogodišnji Kup 11-12.12.2021

Previous topic - Next topic

zaki

Meni stvarno nije jasno da kad uložite toliko truda i vremana u organizaciju ovakve manifestacije ne uradite najvažniju stvar da stavite slike o tom. Zar je toliko teško telefonom slikati i kačiti slike na ovom forumu tokom održavanja manifestacije nego cele subote i nedelje tišina i muk kao da se ništa ne dešava.
:uaaa

Slobo

Quote from: zaki on 14-12-2021, 06:13:09
Meni stvarno nije jasno da kad uložite toliko truda i vremana u organizaciju ovakve manifestacije ne uradite najvažniju stvar da stavite slike o tom. Zar je toliko teško telefonom slikati i kačiti slike na ovom forumu tokom održavanja manifestacije nego cele subote i nedelje tišina i muk kao da se ništa ne dešava.
:uaaa

Verovatno ljudi uživaju u neposrednom druženju, a moraju i voditi računa da sve bude ok..  :zvizduc

vuk#75

Postovani prijatelji i ucesnici najveceg maketarskog takmicenja u Srbiji utisci se polako slezu te bi voleli da sumiramo iste. Hvala vam na ukazanom poverenju da svoje makete date na sud nasem klubu i sa nama uzivate dva dana. Posle proslogodisnje pauze bilo je izuzetno lepo videti vas sve opet na takmicenju i druzitii se sa vama. Na samom takmicenju ove godine je bilo izlozeno 364 makete. Na linku ispod mozete videti rang liste sa samog takmicenja.
https://drive.google.com/file/d/1HNtK0sI7E1gHUKikqxVWnCDr0I1zBXCI/view
Svi konstruktivni predlozi su naravno uvek dobrodosli, cilj nam je da se nasi gosti uvek lepo provedu.

Srdacan pozdrav do ponovnog druzenja na nekom takmicenju.

SerbiaModelkits

Pozdrav svima,veoma mi je zao sto nisam uspeo da dodjem na kup iz mnostvo privatnih i poslovnih razloga.Iz nekih slika vidim da je bilo zaista lepih radova.Nisam uspeo po ovim nekim slikama da vidim da li je bilo takmicara sa automobilima,a iz plasmana vidim da je prvo mesto odneo motor koji je zaista super uradjen.E sada me takodje zanima od kada se na NG kupu ocenjuju diekast modeli(metalni) i takmice ili je to oduvek moglo,a da to nisam imao pojma.Hvala i naravno cestitke svim ucesnicima i organizatoru sto su uspeli da u ova teska vremena organiziju sve.Vidimo se do godine boze zdravlja

Smrki

Quote from: SerbiaModelkits on 15-12-2021, 01:59:35
E sada me takodje zanima od kada se na NG kupu ocenjuju diekast modeli(metalni) i takmice ili je to oduvek moglo,a da to nisam imao pojma.Hvala i naravno cestitke svim ucesnicima i organizatoru sto su uspeli da u ova teska vremena organiziju sve.Vidimo se do godine boze zdravlja

Mislis na onaj traktor verovatno? U toj kategoriji je bilo cele 2 makete. Motor je stvarno odlican, nivo finih detalja koje je covek izvukao je nemoguce videti na slikama. Sto se traktora tice znali smo da je dajkast ali je imao i doradu u vidu one korpe sa prasetom. Samo na osovu toga a u nedostatku konkorencije dobio je drugo mesto.
S.T.A.L.K.E.R Workshop   Please do not feed the Troll !!!

doktor

Bilo bi vrlo lepo ako bi neko bio ljubazan da stavi link na kojem bismo mi, koji nismo prisustvovali,  mogli videti jos fotografija maketa sa takmicenja [osim ovih koje je postavio Slobo, na cemu mu hvala]

medico

Quote from: doktor on 15-12-2021, 10:09:57
Bilo bi vrlo lepo ako bi neko bio ljubazan da stavi link na kojem bismo mi, koji nismo prisustvovali,  mogli videti jos fotografija maketa sa takmicenja [osim ovih koje je postavio Slobo, na cemu mu hvala]

Na FB stranici IPMS Slovenia okačen je odličan foto prilog sa XIV NGKupa.

vuk#75

Pozdrav svima,veoma mi je zao sto nisam uspeo da dodjem na kup iz mnostvo privatnih i poslovnih razloga.Iz nekih slika vidim da je bilo zaista lepih radova.Nisam uspeo po ovim nekim slikama da vidim da li je bilo takmicara sa automobilima,a iz plasmana vidim da je prvo mesto odneo motor koji je zaista super uradjen.E sada me takodje zanima od kada se na NG kupu ocenjuju diekast modeli(metalni) i takmice ili je to oduvek moglo,a da to nisam imao pojma.Hvala i naravno cestitke svim ucesnicima i organizatoru sto su uspeli da u ova teska vremena organiziju sve.Vidimo se do godine boze zdravlja
Zao nam je sto nisi bio na ovom kupu, verujem da bi tvoji modeli automobila ucinili da kup bude jos kvalitetniji. Sto se tice traktorcica, decko koji ga je radio nam je dostavio par dana pre kupa detaljno sve o njemu, naglasio da je osnova metalni model ali i sve ostalo sto je uradio na njemu pa smo odlucili da se to apslutno kvalifikuje kao maketa za takmicenje. Mislim da ti trenutno radis ili si skoro zavrsio neku maketu kod koje je karoserija metalna, to nije Diacast model a opet je vecinski deo od metala.

Vidimo se sledece godine sa novim i jos boljim modelima.

vuk#75

SerbiaModelkits

Quote from: vuk#75 on 15-12-2021, 14:00:20
Zao nam je sto nisi bio na ovom kupu, verujem da bi tvoji modeli automobila ucinili da kup bude jos kvalitetniji. Sto se tice traktorcica, decko koji ga je radio nam je dostavio par dana pre kupa detaljno sve o njemu, naglasio da je osnova metalni model ali i sve ostalo sto je uradio na njemu pa smo odlucili da se to apslutno kvalifikuje kao maketa za takmicenje. Mislim da ti trenutno radis ili si skoro zavrsio neku maketu kod koje je karoserija metalna, to nije Diacast model a opet je vecinski deo od metala.

Vidimo se sledece godine sa novim i jos boljim modelima.
Hvala ti. Mnogo mi je zao sto nisam uspeo da dodjem, ali bice prilika.
E to sam hteo da znam, jeste, onaj Ferrari 250 GTO on je metalna maketa, nije diekast. Mislio sam da samo plastika dolazi u obzir, onda super

doktor

Odlicno, hvala vam, nisam pitao samo zbog sebe , vec i radi drugara iz Engleske koje vrlo zanimaju ovdasnja maketarska zbivanja

Pegi

vuk#75

Quote from: Pegi on 01-01-2022, 22:57:52
Hoće li biti uskoro detaljan izvestaj sa maketarskog takmičenja NG

http://www.oluj.org/index.php/sr/novogodisnji-kup/287-xiv-novogodisnji-kup-rang-liste
Posto je klub preuzeo organizaciju velike muzejske izlozbe na sebe, trenutno nemamo vremena za ovo ali cemo i to odraditi u narednim mesecima pred nama.

JAFO