TAKMICENJE - NIS 2006 - 05.11.2006

Previous topic - Next topic

medico

Quote from: milten on 09-11-2006, 12:16:46
Taj komputer nam vise nije pristupacan koliko znam. Moracu izgleda da kucam rezultate... ::)
kume, ili mu pristypi ili kucaj rezultate bice dovoljno i prva 3 ,4 mesta    ::)

Sijamski_Mrmot

Quote from: g o r a n on 08-11-2006, 14:53:37

Jel mogu pobednici i najbolje makete da izadju iz anonimnosti tako sto cete dati fotografije njihovih maketa sa jasno definisanim imenom i prezimenom, odnosno kategorijom ili generalnim plasmanom. Prvi, drugi, treci... ili slicno ???

Bar za 5 - 6 maketa koje su bile najbolje.
Ne po misljenju ovog ili onog nego po zvanicnom plasmanu.

Uz naklon do zemlje za organizaciju takmicenja i organizaciju posete, ipak takmicenje, po definiciji, podrazumeva - PLASMANE !

Hvala unapred

Pa ili to ili svako svoje makete uz opis koje su mesto zauzele....

mutayu

Koleginice, je li ovo Vi licno heklate? :)
Fotke su super, close-up Thunderjeta "sa nosa" mi se jako dopao a i fotka IL-76 AMJ me je prijatno iznenadila.

Gusha

Auh, smrzoh se od ove "kritike".Druze u pravu si! Zvanicne plasmane imamo, pa cu to da uredim i da okacim ovdi!

medico

Quote from: Gusha on 10-11-2006, 09:33:37
Auh, smrzoh se od ove "kritike".Druze u pravu si! Zvanicne plasmane imamo, pa cu to da uredim i da okacim ovdi!

ljudi, evo ove 3-jice sto nedaju rezultate !!!

nesha

Kakve mracne face...ne bih da ih sretnem nocu u kakvom sokaku. Nije ni cudo sto nema rezultata, niko se ne usudjuje da ih trazi >:D ;) ;D ;D

Gusha

Ovaj sto sedi desno so maramceto na glavata je najmracan, a ovaj levo so djozluci na glavata je najvise kriv sto nema rezultata.Mene nema na fotografiji, znaci nema ni zlocina ni krivice... ;D

milanco

Hvala svima koji su okacili svoje slike iz nisa :D
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

nesha

Quote from: Gusha on 12-11-2006, 04:57:52
Ovaj sto sedi desno so maramceto na glavata je najmracan, a ovaj levo so djozluci na glavata je najvise kriv sto nema rezultata.Mene nema na fotografiji, znaci nema ni zlocina ni krivice... ;D
Idejne vodje su se uvek tako vadile - niko me nije video, dakle nisam ja  ;D ;D

milanco

Kako nisi video Gushu pa bio je na takmicenju i vodio vas u zandarmeriju i na aerodrom >:D >:D >:D 8)
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

nesha

Quote from: milanco on 13-11-2006, 09:30:27
Kako nisi video Gushu pa bio je na takmicenju i vodio vas u zandarmeriju i na aerodrom >:D >:D >:D 8)
Nema ga na slici,nema dokaza, te se sad vadi, nisam znao sta se desavalo, sve su oni krivi, a ja sam samo izvrsavao naredjenja... >:D ;D

milanco

Znaci Gushe nije ni bilo >:D i ne napadajte coveka ;) 8)

nesha

Ko ga napada? Pa sam kazes da ga nije ni bilo 8) ;D

PS: Guso ne zameri, ja se to malo salim, ne mislim nista lose  ;) :D
PS2: ljudi, opet  odooosmo totalnooo OT... a ovaj covek nikriv ni duzan stuca

Gusha

Ko je bre taj....Nek se pokaze, da ga vidimo! >:D ;D

Gusha

Ko je bre taj....Nek se pokaze, da ga vidimo! >:D ;D

Stuc, stuc!