1:72 Academy A-37 Dragonfly

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Dobro poznati akademijev dragonflaj.Odlicna maketa za rad.Dodao sam rezinsku kabinu ostatak je oob.Farbe su tamiya i gunze.I opet oznake su isecene na kateru i ofarbane.

najjaci

Ovo ti je bas dobro ispalo. Jesu li i ti poklopci usisnika isto rezinski ili je u pitanju samogradnja s obzirom da imaju suptilno fine detalje.
Tko vrjedi leti, tko leti vrjedi tko ne leti ne vrjedi

VladimirBrankovic

Super je! Šta se desilo sa bojom dole, jel to to lak odreagovao pa je ispucalo? Imao sam sličnu situaciju par puta... Hemija

dragan_mig31

Tako je glos lak me zaj***o.Naknadno sam to presmirglao i zafarbao pa se sad neviid.

VladimirBrankovic

Moj savet, nikada Humbrol/Gauzi sjajni lak preko Gunze boja.... U većini situacija ništa neće biti, ali se desi da odreaguje, onda pakao...

dragan_mig31

Pa nije bas pakai sredinse za 5 minuta sa smieglu od 3000 ;)

najjaci

Quote from: VladimirBrankovic on 24-10-2024, 13:01:02Super je! Šta se desilo sa bojom dole, jel to to lak odreagovao pa je ispucalo? Imao sam sličnu situaciju par puta... Hemija

Svaka cast soko okolovo... eee sta ti je mladost... meni trebala lupa da primetim to sto si pomenuo... Sva sreca te Gane ima P3000 odma pri ruci

chikavili

@najjaci ja ni sa lupom nisam primetio  ;D

najjaci

Quote from: chikavili on 28-10-2024, 10:00:32@najjaci ja ni sa lupom nisam primetio  ;D

auuu chikavile...