1:72 Sword F-84F x2

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Jos dve makete koje sam radio naporedno.Uradjene su OOB.Sklapanje je srednje zalosno sto se moze i ocekivati od skoro svake swordove makete.Farbanje gunze i tamiya.

flanker

Ma dobri su, ali mnogo ružan avion  :lol
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

najjaci

Dobro su ispali.
Jesi li s namerom radio Sword-a s obzirom da onaj sto proizvodi Special Hobby deluje bas dobro.

Quote from: flanker on 23-12-2024, 12:14:20Ma dobri su, ali mnogo ružan avion  :lol

Ovake bezobrazluke ne bih zeleo ni da komentarisem...  :jok 
Tko vrjedi leti, tko leti vrjedi tko ne leti ne vrjedi

Tomcat

Dobro izgledaju, posebno zajedno
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

milan78

Ni malo lose ovako napravljeni ne izgledaju.Bas su dobri.Verujem da je mozda bolji SH ali za ovu pricu su odlicni. :cheers
Instagram-Peacockscaleworx

VladimirBrankovic

Ne znam nikoga ko je radio SH, ali nisam najsigurniji da se sastavlja kao pesma... Imam ga, kompleksan je, ne bih se kladio da nije vuk u kostimu ovce....

dragan_mig31

Quote from: VladimirBrankovic on 23-12-2024, 21:46:25Ne znam nikoga ko je radio SH, ali nisam najsigurniji da se sastavlja kao pesma... Imam ga, kompleksan je, ne bih se kladio da nije vuk u kostimu ovce....

Jbg ali to jr najbolje sto trenutno imamo.Ovaj seord je bas zaj***n za rad.Plqniram da sebi uzmem SH uskoro pa ga mozda i uradim a da ne prodju 5 10 god :D

VladimirBrankovic

Ne znam. Istini na volju, nikada nisam radio ni jednu Sordovu maketu. Verujem da nije med i mleko, ali sam od nekih "kolega" čuo da novije makete nisu tako strašne.
Molio bih te, budući da si prvi koji je uradio njihov Tanderstrik, da napišeš detaljnije gde je škripalo, odnosno, gde možemo očekivati probleme i kako si ih rešio.

dragan_mig31

Pa sta znam problemi su svuda.Najveci problem je spoj krilo trup.resen je sa puno smirgle i nista vise.Trup se manje vise lepo slaze tu nema nekih problema.Prednja kutija trapa i ceo taj sklo mora da se poprilicno stanjio da bi se trup sklopio kako treba.Stakla su takodje problem.Prednje staklo naleze skoro ok ali zato zadnje je 2x broja vece.Opet reseno uz puno smirgle i superlepka a zatim i poprilicno poliranje.