Italeri 1/24 Peterbilt 377A/E

Previous topic - Next topic

Gusha

Bolje ti njoj objasni kakvi su maketari, odma ce ukapira da se tu nece bas usreci.Ja mojoj nikako ne mogu da objasnim zasto nam je kompijuterski sto nedelju dana u lomu i pretvoren u maketarsku radionicu....

nesha

Svi imamo iste probleme :( I ja svaki dan slusam pricu o zapostavljanju , a o arlaukanju zbog nereda i neprijatnih mirisa (nemam pojma odakle to, sta fali lepku i razredjivacu? ::)) da i ne govorim... Ma, maketarstvo iber ales!
Mada mi je sestra (ona ne rodjena) uvrnuta, mozda bi joj se i svidelo... ;D

Sandman

Quote from: nesha on 02-11-2006, 01:13:59
Svi imamo iste probleme :( I ja svaki dan slusam pricu o zapostavljanju , a o arlaukanju zbog nereda i neprijatnih mirisa (nemam pojma odakle to, sta fali lepku i razredjivacu? ::)) da i ne govorim... Ma, maketarstvo iber ales!

pa josh ako je NITRO.... ufffff.. RuLeZ!!!  >:D ;D :D

Mada mi je sestra (ona ne rodjena) uvrnuta, mozda bi joj se i svidelo... ;D

povedi ti sestru u Nish pa cemo lako posle da se razmatramo  ;D :D >:D
shto ti kazesh.. mozda joj se i svidi....  ;) :D

nesha

Nece moci za Nis sa nama, ali videcemo nesto da uprilicimo, kad si toliko zaineresovan >:D :D ;D

Sandman

Ostao sam vam duzan i fotke kamioncheta u svojoj finalnoj "konfiguraciji" koja je bila gabaritno velika za prenos do Nisha...  ;)

Slikano pre par dana kod mene na poslu...
"Akvarijum" tj. poklopac je napravljen od stakla...
...prvobitna ideja je bila da nabavim "zvono" za tortu ali nisam uspeo da nadjem toliko veliki poklopac  :-\
... a sigurno bi bilo lakshe za nosti plastichni poklopacnego stakleni  :D
ivice sam prelepio samolepivim tapetom u texturi svetlog drveta koji se savrsheno uklopio u postolje!
Postolje je tabla od plute (koja se inache kachi na zid) za kachenje poruka, plakata i slichnih stvari...
Dimenzije su fabrichki bile savrshen za postolje koje sam i planirao - 60x40cm

Plochica sa posvetom je lepkom Sintelan zalepljena za pluitu i 2-3 dana "presovana" sa 4-5 riseva papira za fotokopiranje  :D

sa boka ovako izgleda cela "konfiguracija"....

A ovde je Peterbilt na svom finalnom odredishtu - kod kumine kuce...  :D

I za sam kraj - ponosna vlasnica Peterbilta....  :-*

That's all folks!
Ko je video ovu maketu u Nishu - video, ko nije...
...ko zna.. mozda me neko loodilo natera da napravim josh koji...  ::) ;) :D ;D

do sledeceg projekta u radu...
POZDRAV!
S.