Do335A-1 1/72 Dragon

Previous topic - Next topic

Shakal

Dekali su polepljeni,pao je i mat lak i odmah je pala i slika:

Sad jos da se osusi,da se doda jos par delova i malo poprave tragovi cetkice (mat lak)... ;D

Sandman

nije loshe, mada se malo vide tragovi chetkice kod lakiranja... mozda nije josh se osushio lak, a mozda je bio i suvishe gusto nanet...

popravi usput i opciju za linkovanje thumbnailova na Photobucketu ;)

http://maketarskikutak.com/index.php/topic,198.msg56876.html#msg56876

Shakal

Sandmane,lak je nanet i odmah je slikano...  ;D

Opcija za slike popravljena...  ;D

Shakal

Posto maketa pada na zadnji deo,odnosno,ne oslanja se na prednji tocak-resio sam da je montiram na ovo:

Nije nista extra,ali ce posluziti svrsi...  ;D

Shakal

Zavrseno! Posle malera sa lepkom i padom makete sa vitrine-ispao je bolje nego sto sam mislio... ;D
Doduse,nisam nasao sve delove (zglob prednjeg tocka) ali nije lose... :-\

Molim misljenje cenjenih kolega...  ;D

Kerber

Nije lose ispalo, kako si poceo, pa pehovi...
Ako ti je ostao poklopac (gornji) ispred kabine, negde u zivotu, zalepi ga na mesto, jer, ovako tu fale MG.151 topcici...sa sve instalacijom, mada moze  i ovako, kao malcice raskupusan avion, posle nekog zauzimanja aerodroma... ;)
Zahtevna maketa, sto zbog mnogo delova, sto zbog poprilicno loseg pasovanja istih, sto zbog malo eceraja...Dobro je da si dosao do kraja.
Bolje slicke bi pokazale vise detalja, ovako - k'o ja da sam ti slikao maketu.... 8)
Boje su mi malko sumnjive, al' da ne preterujem.
lepo sto si mu nacinio podlogu.
Pozz !

Shakal

@Kerber - Nije ostao,nazalost... :'(  Hteo sam da uradim varijantu kao otvoren radi servisa,ali... Sta je tu je-i ovako je ok,mislim.
Kako mislis sumnjive boje?  ???
Slike radim mobilnim telefonom,za sad. A,ne znam sta mu je danas-obicno ispadnu ok... :P

Kerber

Kako mislis sumnjive boje?  ???

Pa, po referencama koje imam i sledio sam ih za svoj D335, boje su mu gore - RLM81/83, sto bi se reklo braon/zelena....zato
Dole je ok , trebalo bi da bude RLM 65.

Warhawk

Prema ovom chlanku, moguca je i kombinacija dve zelene (RLM82/83)
http://www.clubhyper.com/reference/do335camomu_1.htm
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'