T-34/76 1/72 'artija

Previous topic - Next topic

UrbanKnight

Heh, prvi oklop, da ne dangubim dok ne dodje izvesna boja za mekatu aviona koju radim.

Moze da prodje kao plastika? Inace je od papira osim cevi koja je od minice za hemijsku olovku. Poklopac motora je mreza za komarce, i ima jos par delova cackalice  :P
Nije bas detaljno, pravio sam iz dosade na brzinu, navodno kao poklon drugaru koji voli ovakve "stvari", ali mi se sve cini kao da ce da zavrsi kod mene u vitrini.

Hawkeye

Skidam ti kapu na ideji,radu i trudu!SVAKA TI CAST!

'Уживај младићу за младости своје!'

djos & filip

SLADAK je  :D

palo mi je par puta da se poigram sa papirnim maketama....ali nema se vremena  0:)
steta sto slike nisu malo bolje, ovako se i ne vidi bas najbolje. ali....sve  svemu interesantno.

pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

Messerschmitt

UrbanKnight

Eeee, hvala, hvala  ;D
Evo malo boljih fotki, tmurno danas, nema svetla... :-\

@djos&filip

Zanimljivo je, ali nema nesto mnogo detalja. Gusenice je tesko napraviti, treba bas puno vremena da bi one ispale uverljivo. I T-34 je zgoden jer ima puno ravnih povrsina, pa moze papir. I tako
Pozdrav

menestenasli

nesha

Ne znam dal moze da prodje kao plastika, al je stvarno odlican  :)
Kako li bi tek izgledao da si ga pravio natenane?
Svaka cast  :) :)

Aki

Svaka cast na trudu!!
Deluje mi bas zanimljivo  8)

UrbanKnight

Evo zavrsih jos jedan. Mucno je dosta raditi ove paprine  makete, ulozi se veliki trud a ne moze da se postigne bas neki efekat jer je gusenice jako tesko napraviti. BTW ovaj ide kod drugara koji je veliki ljubitelj oklopa uopste. I tako pozdrav...

Bojan Ue

Bravo za trud, nisam video do sada radove od papira! Meni se svidjaju, bas su lepi :bravo

menestenasli

Dobro izgledaju, probaj da uradis neki od plastike u samogradnji! Mislim da bi mogao to da izvedes.

UrbanKnight

Ne znam, zamorno je, kazem. Mozda Lazar, kad izadje serijski primerak...  :P

Messerschmitt

Уф јако лепо изгледа!И свака част за рад!!!

sezan

Super je!Blago tebi!Bas imas talenta za samogradnju i da nisi spomenuo da je od papira,mnoge bi prevario!Uverljivo poprilicno i vidi se ulozeni trud!Ja ne mogu ni da zamislim kakav bi moj prvi izgledao!Verovatno jadno,zato i ne pokusavam! :hahaha Bravo! :bravo
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

UrbanKnight

Jos jedan je gotov. Uh... ne znam sto radim ovakve stvari sebi.

A evo i slichka tokom izrade...