Diorama - "Crossing The Bridge"

Previous topic - Next topic

Goran

Evo, diorama na kojoj trenutno radim, mjerilo 1:35, sve je samogradnja. Planiram postaviti Kubelwagen i 3 figure na početak mosta, te tri figure američkih vojnika pod most:
Baza diorame je iverica, reljef je rađen od gipsa, zemlja je prosijana zemlja za cvijeće, malo mahovine i static grassa

Srdjan

E covece odusevljavas me, majke mi.  ;D

Aki

lepe su ti diorame,jako mi se svidaju
jos kad dodje kubelwagen :o
nemam reci

Sandman

Goran

Hvala na pohvalama, eto, radi se... Jedini je problem, kao vjerojatno i kod svih, premalo vremena, a i ja isto počnem više stvari odjednom, pa se to rasteže ko žvakača....

nesha

Impresivan rad. Jedva cekam nastavak.  :)

milanco

Quote from: Goran on 11-12-2006, 21:36:59
Hvala na pohvalama, eto, radi se... Jedini je problem, kao vjerojatno i kod svih, premalo vremena, a i ja isto počnem više stvari odjednom, pa se to rasteže ko žvakača....

Samo pazi da ne bude " mnogo hteo mnogo zapoceo..."  ;D ;)
Sve super izgleda  :o :o nadam se da ces da nadjes malo vise vremena i za to pa da vidimo finale sto pre 8)

Jedno pitanjece nevezano za dioramu Koje ti je ono vozilo levo od piksle? ??? ???
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Goran

Bez brige, ide sve svom kraju.

Ovo izgoreno vozilo je Tamiya German SdKfz 223, 1:35. Izgorilo je kada mi se zapalio jedan dio radione...

Aki

nadam se da nisu izgorele jos neke makete :-\

Goran

Nisu, ali alat nažalost je, par podloga za diorame, sve u svemu priličan udarac...

milanco

Quote from: Goran on 12-12-2006, 10:35:27
Bez brige, ide sve svom kraju.

Ovo izgoreno vozilo je Tamiya German SdKfz 223, 1:35. Izgorilo je kada mi se zapalio jedan dio radione...
zamalo od radionice da bude neka diorama iz WW2 ??? >:D Zezam se vodi racuna ne pali cigare dok farbas ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Balder

Goran

Odlučio sam pod most staviti četiri figure američkih vojnika, u smislu, pripremaju se "zaskočiti" Nijemce na mostu (onako, "Američki").
Figure su Tamiya, starijeg godišta proizvodnje i čine mi se dosta grubo napravljene, recimo, čizme su u odnosu na samu nogu malo predimenzionirane, pa ih treba više obrusiti i dotjerat, ali da se složiti.
Ova zelena boja na dva vojnika mi baš nekako nije najbolje legla, pa ću to probat drybrushom popraviti, koliko će se dat.

Boki

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.