ICM Sukhoi Su-27 1/72

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

ICM Su-27 1/72   Varijante:Russian Air Force, Russian NAVY, Ukranian Air Force

Maketa sadrzi 4 rama+ram sa staklima+2 polutke+dekale+sastavnica.Maketa je izradjena od tamno sive plastike i sadrzi 163 delova.Gledajuci na netu, kazu da je ovo mozda najprecizniji su-27 do sada.Ima problema oko izduvnika i kabine koja uopste nema detalja.Sto se tice uopste detalja, ima ih poprilicno.Povrsine nisu bas glatke na nekim delovima.Ovo sam ja primetio...Plastika se ocesa kao da je izgoriela(preciznije smrdi  :lol)

2 rama su samo naoruzanje(1 ram 1 krilo).Oko njih ima dosta detalja.

Stakla su poprilicno losa.Providnost je jako losa, a i ima neku liniju po sredini:

Sastavnica je na 2 lista(8 strana)i ne sadrzi crteze nego graficke prikaze(slike ili tako nesto)

Dekali su jako losi.Lose su stampani tako da se stencili skoro ne vide.Takodje se brzo guzvaju:

Evo priblizen kokpit(definitivno cu kupiti po prvi put rezinski kokpit).Instrument tabla ne sadrzi ni jedan jedini detalj...Detalje ima samo sediste:

Koliko sam ja do sad video maketa je poprilicno losa, lose se uklapa(trebace tona gita i dani smirglanja).Alternative su otvorena vazdusna kocnica i otvoren canopy.

kljajajunior

italeri los revell los hasegava pozajmila delove revelu tako da je i ona losa...a po ovome sto je ICM uradio je blagi uzas...barem da je plastika kvalitetnija pa da kazes da vredi nesto...a pored svega se i ne uklapaju delovi :uaaa