From JRV to the ViPVO VS

Previous topic - Next topic

PELE

Heh, posto vise nema Zvezdinih Bis-eva u prodaji, najverovatnije cu raditi Galeba G-4 RV-SRJ ili Mi-8 RV-SRJ.

A ako se to sve u medjuvremenu proda... ;D

Pozz

Nemsy_29

E posto ima zainteresovanih...Sad je samo stvar tehnickih mogucnosti(admini, moderatori)da kampanja pocne  :cheers

matilda

jeste, ima zainteresovanih. neka zabava pocne,ja vec jesam isto kao SkyHook 034, rezin se delje i smirgla plastike se ravnaju i gituju, pocelo zagadjivanje i trovanje na sve strane a cekam da se otvori kampanja da kacim ucinak...

stevan

PELE

Jel mogu ja da prebacim Sabre-a u kampanju? Naravno bice jos jedna maketa od mene u ovoj kampanji...

Pozz

Sneni

Dobre vijesti, nabaviću SFRJ dekale za pomenuti F13 :D, zapravo, već mi ih je poslao čovjek iz BG, ali je tamo nekakav štrajk PTTa :headbang pa možda neće stići uskoro...

Čim ih dobijem, upadam u kampanju, naravno ako me primate 0:)
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

modellius

imam jedan problem, nisam slikao delove pre pocetka rada, dakle na ramovima, a vidim da je obavezno....sta sad?
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

Kerber

Pa, meni ne smeta da te Mutayu prebaci u kampanju, lepo smo videli odakle si poceo.
I, jos vaznije, kako napredujes, a izvestaji su ti i cesti i detaljni, pa...

mutayu

Sad ce da bude prebaceno! Nego, ima li neko da vodi ovu kampanju? ???

Sandman

Nemsy bi trebalo da je vodja kampanje!

Prebacio sam vec Peletov rad na Sejbru u kampanju.. ako treba josh nekome, samo pishite koji topik je u pitanju...

mutayu

Neka, ja cu! Malo sam zatecen i zbunjen ali idemo dalje!

oddball

Quote from: Nemsy on 30-10-2009, 13:22:38
...Da rezimiramo:U obzir dolazi SVE sto je letelo od SFRJ pa do dana danasnjeg...
To znaci da bi mogao da se radi i onaj iracki MiG-23, koliko znam leteli su tokom ratova 90-ih?
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Nemsy_29

Bolje nek neko iskusan vodi kampanju  ;D

ubermagog

Quote from: oddball on 03-11-2009, 15:45:20
Quote from: Nemsy on 30-10-2009, 13:22:38
...Da rezimiramo:U obzir dolazi SVE sto je letelo od SFRJ pa do dana danasnjeg...
To znaci da bi mogao da se radi i onaj iracki MiG-23, koliko znam leteli su tokom ratova 90-ih?

Nisu leteli tj. nije leteo tokom ratova!
On skoro pa da nije uopšte leteo kod nas i sa nekim od jugo oznaka ... ali pošto ih je nosio (oba tipa rondela) onda sigurno da upada u propozicije, bar pretpostavljam. Ionako je sve dozvoljeno.

Dada

Quote from: Nemsy on 03-11-2009, 16:14:36
Bolje nek neko iskusan vodi kampanju  ;D
Trazili ste, eto Vam ga :D

Sandman

onda prepushtamo "upravljachku palicu" Daliboru za ovu kampanju?  :)