2 x BMP - 2, Shanghai Dragon 1/35

Previous topic - Next topic

MBT - Slovakia

Pozdrav svim,
mislim da ovo oklopno vozilo kod vas u Srbiji znate, vrlo je slično kao vaše M-80 . BMP-2 korosti mnoga deržav sveta, u licenciji mi proizvodili ovo vozilo i kod nas, u Slovačke.
  Zovemo  ga   BVP-2 - Bojové Vozidlo Pechoty: http://www.vojenskatechnika.sk/bvp2/bvp2_02.jpg
  BMP-2 koristiti i češka vojska u Kosovu: http://www.42mpr.army.cz/zbrane-a-technika/fotky-technika/bvp-2-01.jpg

Maketa bilo je odmorno radenje, nisam samogradranij  kao moji druge makete. Samo nekoliko malo uredenji. I ovo je maketa BMP-2 u schemi Slovačkoj armiji:

I želim svim srpskim maketarom svo dobro, mnogo zdravlja i sreće na Nova Godina 2010! Na zdravlje!   >:D  :cheers

(izvinite, ovo je ranija verzija BMP-1, i ne BMP-2)   ::)

divvac

MBT-Slovakia, ostao sam bez teksta!!  :o
Maketa je super odradjena!!! Jedina mala zamerka je sto nisi zaprljao zastavu Slovacke,jer znas i sam da bela boja uvek se prva isprlja.
A inace po poslednjoj slici vidim i zasto si uzeo da radis ovu maketu! ;)
moja Prva turska

Aki

Bas je dobro ispao,vec smo navikli na to od tebe  0:)

Srecna nova godina i tebi prijatelju!  :cheers

Suhoj

Odlican rad!
Srecna i tebi nova godina i sve najbolje :)

matilda

jako lepo. sretna ti nova godina i da se jos dugo druzimo prijatelju. maketa ti je prelepa. jaslazem avione ali kada sam video tvoj bvp ostao sam zapanjen. svaka cast i da nam postujes jos vise radova u sledecoj godini.svako dobro.
stevan

djos & filip

Vrlo lepa maketa...kao sto kolege vec rekose....pa i navikli smo  ;D

Naravno i tebi sve najlepse u novoj 2010

Pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

bokaso 1

Veoma impresivno, svaka cast.....

Sve najlepse u novoj 2010  :cheers :cheers

dragos

Maketa izgleda lepo i realno.Fino je isprljana.Srecna Nova godina!

MBT - Slovakia

Hvala vam svim pritatelja na čestitki i  na komentare, drago mi je šta se vam ova maketa svidi.
To divvac: vidim da Tebi sa ova poslednja slika najbolje svidi. (takoda i mnje, bilo bi ideja za dioramu) Dobro, još nekaki fotografije uradim... ;D

I stavio sam drugu, stariju maketu BMP-2, koju  ja uradio pre 5 godina. Ovo je dragonova BMP-2 u ruskoj schemi:

Suhoj

MBT - Slovakia

matilda

uuu i ovaj je jako lep. oba su odlicno odradjena, meni se licno onaj zuti vise svidja ali i ovako maskirni je opako dobaar.  svaka ti cast majstore.

divvac

Stvarno super! Ne znam koji je lepsi od ova dva.  :think
A inace stvarno mi je zao sto cu ostajati samo par sati u Bratislavi na putu za Prag(bicu u pragu 5 dana kao maturska ekskurzija)   :uaaa
Necu stici da se nagledam lepote sa one slicice,a i necu stici ni da se upoznam sa kolegama maketarima iz SK.
Nego nisam znao da Slovacka ima raketni sistem S-300 ??? to sam tek video prelistavajuci tvoj album :P
P.S. Izvinjavam se an offtopicu.
moja Prva turska

MBT - Slovakia

Hvala vam svim, priatelja. Ja stavio još dalji slike, ovo je druga maketa BMP-2. Na žalost slike su dosti loše, uradeni samo mob. telefonom  :cry

Kolega DIVVAC, Ty ideš u Češku republike? Praga je puno lepo grad. Ovo je šteta, kako bi Ty imao više vremeni, mi mogli da smo sresti se. Ja stanujem u gradu Trenčín, nedaleko od   Bratislavi.

Da, my u Slovačke koristimo sistem S-300. Mnja S-300 puno interesuje, ja hteo bi uraditi maketu - samogradnij ili konverziju iz Dragonove makete MAZ 543 "SCUD"
  Nekaki slike:
   - radiolokator 30N6E                           - raketni lanser uredaj 5P85SU                                        - napunitno vozilo na podvozaku KrAZ-260           

Suhoj

S-300 u 1/72 radi Beloruska firma PST :)