USK Aviation 1/72 IK-3 (2157)

Previous topic - Next topic

tripko

Dobro je ispalo i steta sto ovaj kanopije nije veci da legne kako treba. :pilot

Kerber

Vrlo dobar komad !
Like !
Jedino mu je vetrobran povukao unazad previse...
Vidim kod svih isto ono sto me koci da zavrsim svog Ik lovca - poklopac kabine nije bas dobar, iako ste mu i kopiju odradili...
Ono, uklapanje je stvarno ...jezivo.
Ali, znam koji detalj da gledam, jer i mene muci, pa vidim da nisam jedini, ako je za utehu, a nije...
OK, kad se poredjaju jedan do drugoga, kao grupni rad, imaju velike sanse tamo.
Napred nasi !

Sandman

hvala Bane, ali pazi, poklopci kabine na sva 4 primerka su oni od USK-a!

probali smo da napravimo kopije, ali nismo dovoljno jako nategli foliju preko mastera, tako da smo ipak odradili posao sa onim vacformom iz kutije - nije uopshte toliko strashno, a maskiranje je proteklo skroz ok - sredicu ti to kad se vidimo, nije frka - mozda navratim do Nisha posle Moshona pa eto prilike da ti sredim taj canopy ;)

Kerber

He, onda je dilema resena...
Srecan vam put , lep provod i da nesto "otmete"tamo !

Sandman

hvala, hvala :) ako nishta drugo, nadam se da ce makar malo nasha "postavka" da privuche paznju posetilaca takmichenja ;)

voja

Eeeeee, bice cetvorka IK-3. Mozda neka diorama?
Vidimo se u Mosonu momcovi.

.

Sandman

Quote from: voja on 07-04-2010, 12:47:38
Eeeeee, bice cetvorka IK-3. Mozda neka diorama?

diorama teshko sada.... nema sad ni vremena da pravimo zajednichko postolje... ali svaki od nasha 4 ima svoje postolje i svoju plochicu, tako da ce stajati poredjani po serijskom broju... bice to lepa scena ;) ali nije losha ideja za neku sledecu tekmu ;)

Vidimo se u Mosonu momcovi.

;) chekamo vas na porciji Rashe! :cheers

medico

Quote from: Sandman on 07-04-2010, 12:53:12

;) chekamo vas na porciji Rashe! :cheers

jedva cekam da vidim IKe skoro isto kao i crni 0.5l Dracher sa svojih 10% alc , obara s'nogu a Miltena dovodi u stanje slicno komi  :pilot

ubermagog

tamo s'onu strane grane nema da Milten pije jako pivo a Sendmen da jede jake pljeske!
nećemo međunarodne incidente  :naughty

Sandman

Quote from: Airsuba on 07-04-2010, 14:00:56
tamo s'onu strane grane nema da Milten pije jako pivo a Sendmen da jede jake pljeske!

samo pomfrit sa curetinom i kachkavaljem, uz dodatak barene jabuke sa cimetom i dzema od borovnice po obodu tanjira  :super :lol

voja

Quote from: Sandman on 07-04-2010, 14:28:14

samo pomfrit sa curetinom i kachkavaljem, uz dodatak barene jabuke sa cimetom i dzema od borovnice po obodu tanjira  :super :lol
[/quote]

Lakse malo. Curi mi voda iz usta po tastaturi  :P

Ja palim u petak na sabajle (vrcem se u nedelju vece) pa se vidimo tamo negde ili medju maketama ili u nekom lokalu da udaramo kontru pijanim Cesima.

Sorry na off topicu.

.

Goran A.

Lep rad! Svidja mi se ova sjajnost!

djnik

Odlican Ik-3! :) Ponovo ce da brani nase boje, ovog puta u inostranstvu!

ubermagog

Fantastičan je  :mjetal
Ovo je najbolji IK-3 na forumu  :super