3mm Kuce

Previous topic - Next topic

bokaso 1

3mm kuce za WG .....

Messerschmitt

Јел ти имаш неки погон за масовну производњу ових минијатура? Још једном, свака ти част!!! :super

bokaso 1

Quote from: Messerschmitt on 15-04-2010, 11:49:41
Јел ти имаш неки погон за масовну производњу ових минијатура?

Postovanje koleg... Hvala na komplimentima.... Nemam pogon ali ih pravim seriski. Posto je za Igru i treba veci broj komada onda mora da bude lako za pravljenje.... Kuce su toliko lake za pravljenje a efekat nije los.... Dzamije su od linoleuma kartona cackalice i blistera od tableta..... Dimenzije su im 3-4-5mm x 3-4-5mm.... Visina kuce je oko 3mm a krova jos 2,5-3mm... :cheers

airbamby

Alal ti vera, ovo izgleda jako dobro a jos imajuci u vidu dimenzije....  ::)
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

bokaso 1

Hvala kolega, staracu se da bude jos lepse......  :cheers

vule

pozdrav!svaka čast na izradi,ali me svejedno buni 3mmx3mmx5mm,da nije to u centrimetrima????????????????? ??? ???

bokaso 1

Pozdrav kolega.... Hvala na komplimentima.... Nije to u cm vec u mm Jedna kuca je od 3mm  do 5mm (kako koja) pa puta 3mm - 5mm a visoka je od 5-6mm.... Naime kuce su za razmeru 1/600 ili ti u prevodu 3mm je velicina coveka. Kuce se uvek rade malo manje u tim malim razmerama... U ratnim igrama u malim razmerama one su samo markeri (jer nema borbe u kucama kao u vecim razmerama)... Meni posto pravim Bosnu i WW2 trebaju otprilike takve kuce.... Ovo jedan tip kuca koji sam napravio.... Sada treba da pravim i ostale tipove kuca, stala, supa , ambara......... Mozda izglegaju tesko ali su jako, jako lake za rad...  :cheers

vule

:god kolega,nema se tu kaj reči moja greška i još jedan duboki:god,jednostavno si nemrem ubaciti u glavu,naj sitnije 1/87 i to mi sitno za neke detalje ,ali ovo tvoje :god :god
ako može neka stranica o tim igrama samo sam čul o njima....
Fala

bokaso 1

Quote from: vule on 18-04-2010, 21:42:08
:god kolega,nema se tu kaj reči moja greška i još jedan duboki:god,jednostavno si nemrem ubaciti u glavu,naj sitnije 1/87 i to mi sitno za neke detalje ,ali ovo tvoje :god :god
ako može neka stranica o tim igrama samo sam čul o njima....
Fala

Postovanje kolega, hvala na pohvalama... Veruj mi kuce su jako, jako, jako ,jako, lake za rad samo nisi probao..... Kad bi objasnio kako mogao bi bilo koji maketar da ih napravi..... Uglavnom ljudima ne pada na pamet ta razmera i odbija ih 3mm.... Tako da retko ko proba da pravi..... Te sitnarije nemaju mnogo delova pa i nisu teske za rad..... Sto se tice WG kod nas je naj rasprostranjeniji warhammer i 40k a manje Lotr ili nekromunda ili D&D ili neke druge igre.... Pored  tih SF igara postoje i svi istoriski peripodi i to u gotovo svim razmerama..... pravila imas na netu na raznim forumima.... Naj bolje ti je na guglu da prebacis na slike i odkucad miniatures ili microarmor ili razmeru koja te zanima ili period.... Ne znam koja ti je oblast interesovanja pa da ti preporucim neki..... :cheers

JUNKERS

:bravo :bravo :bravo Jel to Mravljevo???

Shteff

Daj neku fotku sa nekim predmetom pored. Upaljac, usb, kutija sibica, dinarcic....bilo sta

bokaso 1

Ma kolega Mravu York..... Hvala na komplimentima.... Slikacu ponovo samo da zavrsim ovo brdo pa cu onda da pored stavim nesto (bateriju ili novcic....)...  :cheers