M-163 A1/2 Vulcan 1/35 Academy

Previous topic - Next topic

kamaz

Solidna maketa(ima segmentirane gusjenice, a to obožavan :mjetal), no ogromna mi je zamjerka što nema interijera... Ni komadića :uaaa Pa sam eto nešto sfušao...

Ovo bi ka tribalo bit iz Vjetnamskog rata (tj okupacije istog :think) tako da ako bude čudna boja zemlje/blata. Ova zelena je neki mix kojeg neman blage iz čega sam izmixao, a gače komadanta su maslinasto zelene (olive drab-za referencu). (Ovu maketu namjeravan stavit u dioramu s vjetnamkom koja ima biciklu i iza neke ruševine tri Vietkongovca :mjetal u zasjedi). :zvizduc

flanker

Veoma krasno stari, jedino su vojnici malo žuti, takvi treba da budu oni što čekaju u zasedi...
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

kamaz

:zvizducMožda imaju žuticu... :zvizduc
Ma, je, jesu, jer je to Revellova 16 (mislim da se zove ˝sand˝) a tribalo bi stavit onu boje kože, no kako nju nikad nekupujem jer mi malo pari previše jezivo (paru onda ka pravi, ovako znan da su igračke i da me neče napast dok spavan). :super

flanker

A ta send je boja koja ide na Jaguara koga sam napravio, pogledaj u rubrici aviona, FS 33531. A možeš i jednog u "čokolada" varijanti...
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

kamaz

Nisan baš ljubitelj čokolade :zvizduc