M11/39

Previous topic - Next topic

Strina

Eto još jedan moj rad radi se o resinskoj konverziji starog Tamiyinog kita kojem sam nadgrađe zamijenom resinskim od firme EagleCZ tako da sam M13/40 downgradeao u M11/39.resinski kit je strašno loš i preporučam izbjegavajte ga.Fotkice  :-*

lord sir giga

Kad god vidim bodljikavu zicu setim se Pamele Anderson :love, maketa je mnogo gut, ali meni nista neznaci to oko rezina kad neznam sta si radio, mozda neka recenzija pa da znam, inace ovako vrece sa peskom su bas lepo odradile posao(nadam se da ispod nije neki problem) sto se tice poboljsanja opsteg utiska o maketi, diorama je probila ocekivanja.
Jos jednom mnogo mi se svidja.

alek

Super su dzakovi, kako si ih pravio? Ako su radjeni rucno mozda bih mogao da napravim i ja nesto slicno samo u mnogo manjoj razmeri, za moje makete brodova. Maketa je takodje odlicna, mozda malo vise prljanja oko gusenica ali i ovako je fenomenalno.

Strina

@ Lord sir giga :nažalost vreće skrivaju jedan otvor koji sam nespretno pokitao ali u svoju obranu otvor je bio bar 5 mm širine,što nas dovodi do lošeg rezina.Ok moja greška što nisam prvo nanio primer ali opet kad sam stavio temeljnu žutu vrlo sam se neugodno iznenadio kad sam vidio da je cijelo nadgrađe od resina puno sitnih rupica.Uglavnom tenk je izgledao kao švicarski sir sa jako sitnim rupicama načrčkanim jednoj do druge.Još nešto što me iziritiralo je da mi se u transportu od Češke do Hrvatske slomila resinska cijev od topa pa je ova njemu custom made by Flick.Isto tako mana je što se ove dvije cijevi od strojnica uopće ni ne dobe , tako da sam se morao zezati sa medicinskim iglama.Također ono najgore to resinsko nadgrađe sam platio 30 dolara a nisam dobio :cijevi od strojnica,top u jednom komadu  :headbang, dva fara ,dve lojtre za posadu.Eto ak treba još objašnjenja reci  :)

@ alek:džakove sam kupio sa jednog on-line hobby shopa iz poljske.Proizvođač je Armo nažalost imaju ti 35 i 48 mjerilo manje nemaju.Ali ako trebaš manje probaj raditi od Miliputa.Čuo sam da je on njabolji za to.