T-55 Syrian Army (1967),Trumpeter 1/35

Previous topic - Next topic

Bartsimpson

Evo jednog mog rada..U pitanju je Trumpeterova maketa...Ko je radio zna i koliko je tacna.
Prilikom izrade maketu sam malo spustio,zatim odradio od zice vodove za gorivo,rukohvate na kupoli,antenu...i jos neke sitnice.
Osim gomile problema prilikom sklapanja,imao sam problema i sa gusenicama koje sam dobio u pakovanju...
Usled neadekvatnog pakovanja,gusenice su se izvitoperile,tako da sam morao da ih razvlacim,presujem zagrevam...
Neznam sta sve nisam radio,te sam ih nekako doveo u red...Evo i par slika...

Kerber

Uh, bas lepo...izandjali ratnik iz pustinje.
Dopada mi se prljanje/rja, kao i farbanje.
Mogao si i u okviru kampanje "Pesak" da ga odradis, jer ide  i u tu kategoriju.

dragos

lepo.proveri taj ic far da li ima poklopac,ako nema staklo je tamno ili providno!

Vladimir

Ф89 НС

sezan

Bravo Zlajo!Opasan tenak!Svidja mi se ostarivanje!Bas dobro!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Bartsimpson

Quote from: dragos on 15-08-2010, 17:11:08
lepo.proveri taj ic far da li ima poklopac,ako nema staklo je tamno ili providno!

U pravu si...nema poklopac,proverio sam i ispravio...   :super

nesha

Rdja je super  odradjena, ali ja bi mu turio malo chipinga, da se vidi originalna ruska boja ispod  (mislim na mestima gde je vozilo najvise dolazilo u kontakt sa posadom) i malo wash-a ne bi skodilo da da efekat dubine oko istaknutih detalja. Dosta , sad cu poceti da pricam o drajbrasu i dodavanju prasine po gusenicama i telu, itd...  :violin
Maketica je super i tacka  :super

:cheers

modellius

dobar, nema sta. hoces da ga stavis na neku pescanu podlogu? mislim da bi to jos popravilo na utisku, i za kraj, malo weatheringa na gusenicama ne bi skodilo, pesak se ponasa kao smirgla....
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

Bartsimpson

Quote from: nesha on 15-08-2010, 23:50:31
Rdja je super  odradjena, ali ja bi mu turio malo chipinga, da se vidi originalna ruska boja ispod  (mislim na mestima gde je vozilo najvise dolazilo u kontakt sa posadom) i malo wash-a ne bi skodilo da da efekat dubine oko istaknutih detalja. Dosta , sad cu poceti da pricam o drajbrasu i dodavanju prasine po gusenicama i telu, itd...  :violin
Maketica je super i tacka  :super

:cheers

Neso...sto se mene tice nije problem...Svaki savet je dobrodosao... :super

Quote from: Wittmann on 15-08-2010, 23:52:53
dobar, nema sta. hoces da ga stavis na neku pescanu podlogu? mislim da bi to jos popravilo na utisku, i za kraj, malo weatheringa na gusenicama ne bi skodilo, pesak se ponasa kao smirgla....

Ideja ti je odlicna... :cheers

Momcha

Odlicno uradjena maketa.Ja bi ti savetovao da bolje uzmes neke gusenice (odresis neki evro vise) i
popravis generalni utisak tenku.Vedering je ispao jako dobro i mislim da bi trebao isto tako i tockove
da mu naglasis,jer ovako izgledaju novije u odnosu na sasiju.A oni su prvi na udaru :)

Plavac

Bartsimpson

Nesto je vec prepravljeno...nesto ce tek biti prepravljeno..u svakom slucaju hvala na komentarima... :super

LordNelson

Jako dobar rad. Pohvala za trud i kvalitetno bojenje.  :cheers

menestenasli

Hawkeye

Svidja mi se kako si 'izandjao' ovu 55-ticu,odlican rad :) !

'Уживај младићу за младости своје!'