SU 100 Zvezda 1/35

Previous topic - Next topic

Momcha

Kako naslov kaze Zvezdina maketa.Potrebno je par dorada,radi detaljnosti.Umesto gumenih iz kutije gusenica,nabavio sam Mini Art.Figure su Master Box i Alpine.Mogu reci da je maketa zavrsena.Uvek stoji prostor za par detalja.Dioramu jos uvek smisljam Very Happy
Svi komentari su dobrodosli.

flanker

...ne bih ja ovde ništa mijenjao...
...mislim bez zamerki, svaka čast, još kad bi u diorami bio neki uništeni panzer...
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Vladimir

Sasvim OK i sve sto je rekao prethodni kolega. :super
Ф89 НС

Momcha

Mali dodatak ovoj prici.Ovih dana sam zavrsio i Gaz AAA.U pitanju je Zvezdina maketa 1/35 koja treba da se uklopi
zajedno sa SU 100 na istoj diorami.

Cekam jos par sitnica da nabavim pa zapocinjem dioramu.

Hawkeye

Moram ovo da kazem.Kako si je ofarbao izgleda mi kao da je polu ofarbana,kao da si neke delove makete ostavio u boji plastike  ;D .Jedva cekam da vidim ovo na nekoj diorami,sve pohvale za i za ovu maketu  :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

milanco

Odlicno Momco fabrika radi bez prekida!!!
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Srdjan

Vr'!!! Jedva cekam kompletnu scenu  :bravo :bravo Ko proizvodi ove vojnike, i municiju?

Patriota

Mnooogooo lepa vozila Momčo. Pre svega dopada mi se onaj stenjak. Decentno zaprljan, baš kako treba.   :super

Koliko se ja razumem u makete oni tenkisti na SU-100 su sigurno od MiniArt-a iz Ukraine, jel' tako ?  :think

gasha

Mnogo lepo sencenje cirade. Uopste ceo utisak koje ostavlja vozilo je vrlo realisticno. Ne znam da li zbog jakog svetla ili neceg drugog deluje mi da mu nedostaje jos malo mat laka. Mozda bi dodao jos malo prasine na kamion. Diorame se redje vidjaju, nadam se da ce do Nisa biti gotova.

Plavac

Jako lep Gaz,cirada pogotovo  :super