Panzer IV F2,Italeri 1/35

Previous topic - Next topic

Momcha

Stara Italerijeva 4-ka.Isprobavao sam neke od AK filtera.

Sandman

Na ovoj Italeri nalepnici si ih bash dobrano isprobao  ;D

Koje si konkretno filtere ovde koristio?

Jesi li samo na neku ranije odradjenu maketu nanosio filtere ili je ovo maketa koju si vec imao u radu?

lord sir giga

Au, bre pa od tebe nece niko moci da uzme prvo mesto na takmicenjima.
Rad je stvarno, za oko, veoma lep, neznam kutiju, ali da li su figure dosle u paketu sa oklopom ili iz nekog drugog seta.
Ajde slikaj malo bolje onaj lanac iznad kofe cini mi se da je jako lepo odradjen.

Momcha

Ovo je jedna od maketa koja je bila u radu.Slike su tamnije jer mi je sneg prekrio
krovni prozor pa sam morao da slikam pod lampom.Koristio sam Dark Mud i Afrika dust filter
Afrika dust moze dobro da posluzi i za evropsko podnevlje.Takodje sam koristi o mrlje od ulja.
Jedio cu morati da zamenim figure radio operatera i komandanta jer su u SS uniformama,
a ovako farbana 4-ka je sluzila vermahtu.

Terorista

Super izgleda, samo prefarbaj ulazne poklopce u sivu boju , jer su vec krajem 1941. poklopci farbani u spoljasnju boju vozila, da ne prave suvise jak kontrast.

Video sam štošta i zasitio sam se od premnogih maketa nacističkog oklopa ali ova je pravo osveženje, pogotovo zbog izuzetno realistički farbanih figura i staranja/prljanja.
Čovek se pita gde su stala sva petorica u tu konzervu.

Josip

Plavac

Super izgleda,kao što reče kolega figure jako lepo radiš pa bih mogao da ih slikaš izbliza  ;) Kaži mi druže odakle si poručio te filtere,koliko sam ja video ima ih samo na njihovom sajtu  :cheers