Prvo pojavljivanje

Previous topic - Next topic

Ćomi

Dugo pratim vec desavanja na forumu.
I onda,pre neko vece odlucim da proverim kakvo mi je stanje boja i orudja koja sam koristio zadnji put pre desetak ili malo vise godina...A onda se setim samuraja u 72ci koje sam dobio na poklon pre godinu ili tako nesto i opet mi se uvrti sve to u glavu...
Eto mog prvenca u ovom povratku najlepsem hobiju na svetu...

No signature.

Hammond_Lord

Svaka cast, Comi, uzevsi u obzir premalu skalu 1/72, figura ti je odlicno ofarbana! Posto radim iskljucivo figure, uglavnom veca skala (1/16,1/15,1/9 i ostale 120mm, 54mm, 1/35), oprobao sam se i na skali 1/72, tako da znam koliko vremena, strpljenja, truda i zivaca ti je trebalo da bi ofarbao jednu ovakvu figuru.

Ćomi

Sa nestrpljenjem sam cekao prvi komentar...Fiju,sad mi je lakse!
Kad sam kao omladinac farbao i radio,nisam ni znao sta je wash,sada tek osvajam te "nove" tehnike,koje vidim na slikama cak i za ovu mini skalu.
Da ne pominjem da sam farbao ovog samuraja nekom polu ukrucenom cetkicom koju sam prethodno frizirao nebi li je doveo na pristojan obim !
Bice to sve mnogo bolje,resen sam cvrsto
No signature.

meloras

Ja sam prvo mislio po slikama a je 35 u pitanju ili ona kvazi 42ka kao za warhammer i slicne fantasy modele.I mislim,nije lose,bas je fin pocetak,malo ovo,malo ono...Kad ono,72ka...covece za tu razmeru nema bolje...

Balder

Fantasticno za 72... Odlican Freehand na zastavi, lice je super uradjeno... Stvarno fantasticno...
Svaka cast!