T-55 Kosovo 1999 1/35

Previous topic - Next topic

gasha

Maketa Tamiya T-55, fotografisan pre busenja cevi mitraljeza i topa, sada je i to zavrseno. Namera mi je da napravim neku vinjetu gde bi jos bili tenkisti i jedan vojnik, naravno kada uhvatim za to vremena. Do tada evo fotki tenka.

Goran A.

Izgleda jako efektno, pogotovo gusenice koje su savrsene a i tockovi! Stvaran osecaj celika i tezine! Bravo!

ubermagog

Odličan je, baš mu samo još fale tenkisti da zapuše otvore gore i kompletiraju sliku!
Dobra je boja i pored jakog svetla na fotografijama (u je prirodi sigurno još bolje)

nemoj samo da zaboraviš par sitnih detalja da zafrbaš poput dnavnih i noćnih svetala...

Hawkeye

Gaso,dodaj mu samo sa strane one 'suknjice' i bice bas kakav treba.Bio sam u 15-oj OKBR i tamo su to svi imali bez izuzetaka!

'Уживај младићу за младости своје!'

gasha

@Hawkeye ovde ih nisu imali
@Suba, koliko sam video ovi poklopci preko farova su zeleni, ponegde crni ?

Suhoj

Odlicno izgleda, pogotovo gusenice i tockovi!

gmiserbia

Kerber

Cini mi se da si ga "pojeo" !
Meni se ovo jako dopada, veoma zivo izgleda...Ciping, strokavljenje, gusenice i taj vozni deo...bas verno.

Profa

Gusenice odlične, a poklopac IC-fara treba da bude sjajno crn. Poziciona svetla beli poklopac - iako nije tvoj model, na ovoj fotki se vidi: http://en.wikipedia.org/wiki/File:T-55H,_Partner_2007.jpg
Po meni je samo malo jak wash u rezervoarima i oko zakačaljki na kupoli...
Bogu fala što sam Lala! :)

su27rules

Jako realno odradjeno!! Gusjenice su zakon!!  :super

Hawkeye

A fotka originala je vec druga stvar,sve cestitke na radu  :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

tenk

gaso,tvoja najbolja maketa(po meni! :naughty )mozda samo poslusaj profu oko vosa u rezervoarima,a za limene poklopce ic farova, nista ne diraj posto su na maketi postavljeni ,a oni su u boji tenka!(stakla ic farova su sjajno crna! :naughty )
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

dragos

Moja omiljena tematika.Lepo to sve izgleda skupa.Zao mi je samo sto nema PKT kad je vec ovako ubavo.

Profa

Quote from: tenk on 26-04-2011, 17:23:38
(stakla ic farova su sjajno crna! :naughty )
Upravo to, meni ovako sa slika deluje da su baš bez poklopca :think ja se pogrešno odrazio, mislix na staklo a napisax zaklopac :zvizduc
Bogu fala što sam Lala! :)

tenk

ima leptir srafove,koji drze lim,a i ispupceni su(limovi)da ih nema bila bi ulubljenja(staklo) :naughty tako da je gasa dobro odradio na maketi!

www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."