X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

zmaj

Poštovani prijatelji.

Maketarski klub i "Udruženje Brodomodelara Panon" iz Pančeva i "Beograd" iz Beograda organizuju:
otvoreno takmičenje u aviomaketarstvu i istorijskim minijaturama, pod nazivom:
                                                X PANON kup i XII Beogradski pobednik.
Takmičenje se održava 04. i 05. juna, 2011 godine u prostorijama Doma Vojske Srbije u Pancevu,
Trg  Mucenika bb (kod Hotela Tamis na samom ulazu u Pancevo starim putem iz Beograda)

Program takmičenja:
Subota 04.06

09 – 16h  -  prijem maketa
11.00h  - ceremonija otvaranja takmičenja
1130 - 1700 – razgledanje maketa
1230 - 1530 – ocenjivanje maketa
Nedelja 05.06.
08 – 11h  -  prijem maketa
0800 - 1500 – razgledanje maketa
11.00 - 1500 Ocenjivanje maketa
1500 – Dodela nagrada
Za sva dodatna obaveštenja se obratite:

Branislav Djeri   +381/ 63 309 904   djerib@vektor.net:violin
Zoran Milenović +381/ 63 717 34 13    panon.zox@open.telekom.rs
:pilot

divvac

hvala na obavestenju,potrudicu se da dodjem,iako je malo dalje,ali nema veze ;)
:cheers
moja Prva turska

Nemsy_29

To znaci da u Beogradu nema takmicenja?

PELE

Sandman

Prethodna dva "BGD Pobednika" su, koliko se secam, takodje organizovana u kooperaciji sa Klubom "Panon" iz Pancheva, ali se takmichenje odrzavalo u Beogradu. Sasvim je korektno da se sada takmichenje odrzi u Panchevu.

Samim ovim odgovor je - DA, "BGD Pobednik" se ove godine odrzava u Panchevu.

Profa

Joj, ko će do doma JNA da se odvuče... Pa to je na samom kraju grada, prema provinciji ;D
OK, bar je parking raspoloživ u skoro neograničenim količinama, nema zavlačenja po uličicama a ni pauk ne preti ;)
A ima i ko može da donese makete peške :D
Bogu fala što sam Lala! :)

milogor_strashni

jao, izgleda da cu morati posle da se iscimam da odem do sharana ili do vetrenjace na neku zakusku :) .. u svakom slucaju, super mesto za super provod.. vidimo se

Warhawk

pitanje u vezi kotizacije: da li će opet iznositi 500din ili će biti neka razumnija suma?
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

oddball

verujem da cu i ja doci, buduci da sam motorizovan. mozda cak ponesem i nesto da izlozim (ne da se takmicim) ako budem dolazio sa drugarom.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Trutek

Dolazim sigurno...bio prije 2 godine , nazalost prosle nisam, ali ove opet idem u pohod...nadam se da u blizini ima negdje punjenih pljeski... :cheers :cheers
Vidimo se.

Lijep pozdrav.

airbamby

Zao mi je sto nece biti u Zemunu, ipak je ono lokacijski odlican prostor, mada verujem da ce i u Pancevu biti super...

Da li su poznati ucesnici berze?  0:) ::)
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

ubermagog

Meni je najbolje mesto održavanja "BG Kupa" bilo u onom 'domu novinara' (ili šta je već bilo tamo) u Resavskoj, pored Beograđanke, em je bilo u centru grada em je puno finih lokala okolo da se sedi u hladovini :)
(pošto gore nije radila klima)

Što se tiče berze Lift Here bi trebalo da bude prisutan samo jedan dan, onaj prvi - dakle u subotu 4-tog!
Biće sigurno nekih premijernih setova dekala, kojih tačno još nismo odlučili  :)

EDIT: Da dodam i da je u planu i ExtraTech da dođe, naravno ukoliko ne bude nekih komplikacija. Toliko od nas, da ne bude posle 'nismo znali' :)

dusko

Bas lepo sto je u Pancevu takmicenje jer ipak mi je blize nego u zemunu ai lakse je za snalazenje po gradu ;D  a sa druge strane ni Beogradjanima nije mnogo daleko tako da je lokacija po meni savrsena.

lord sir giga

Pa sad ja cu doci ukoliko ne budem radio, i ukoliko dodjem sa jos nekolicinom i naravno neko me saceka i doprati do mesta na kojem se odrzava takmicenje.
E sad za vas koji to znate bolje kako je najbolje ici, odnosno kojim prevozom, i da li je blize doci vozom ili autobusom.

divvac

Quote from: lord sir giga on 17-05-2011, 21:36:41
Pa sad ja cu doci ukoliko ne budem radio, i ukoliko dodjem sa jos nekolicinom i naravno neko me saceka i doprati do mesta na kojem se odrzava takmicenje.
E sad za vas koji to znate bolje kako je najbolje ici, odnosno kojim prevozom, i da li je blize doci vozom ili autobusom.
najbolje je doci autobusom,ili linijskim kombijem! jer on staje kod Hotela Tamis,a od hotela pljunes 'pu' i tu si  ;D
jer ako obratis paznju prilikom silaska sa Tamiskog mosta u Pancevu primetices Dom vojske ;)

http://maps.google.rs/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D0%9C%D0%BE%D1%88%D0%B5+%D0%9F%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%B4%D0%B5&daddr=%D0%A2%D1%80%D0%B3+%D0%9C%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0&geocode=FcO2rAIdQ-M6AQ%3BFXawrAIdLuI6AQ&hl=sr&mra=ls&sll=44.872416,20.637581&sspn=0.005596,0.009645&ie=UTF8&ll=44.87291,20.63661&spn=0.002798,0.004823&z=18

p.s. kako da ubacim,a da se lepo vidi slika sa google maps?
moja Prva turska