X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

tripko

Quote from: AG02 on 22-06-2011, 23:01:02
Parking?
Sto se tice parkina skola ima svoje dvoriste, ali ne znam koliko ima mesta u istom
i dal ce biti dozvoljen parking tj ulazak u dvoriste.
Ono sto mogu da Vam kazem je da GSP skola nalazi u zoni parkiranja tj na granici.
Vec sa druge strane ulice cara Nikolaja nije zona, ali za parking je jako jako tesko naci
slobodno mesto. Ovo mogu da vam kazem jel radim na 50m od skole i koleginica koja
kolima dolazi na posao ima problem sa pronalazenjem slobodnog mesta tokom radnih dana.
Najverovatnije ce situacija biti malo bolja za vikend ali ne preterano u odnosu na radne dane.
Inace GSP skola se nalazi bivsoj ulici Bozidar Adzije na samom cosku, ne znam tacno novo ime ulice.

dusko

Pa ako je takav problem za parking sto se insistiralo na takvoj lokaciji?

PAPIRCOLOR

Quote from: dusko on 23-06-2011, 15:34:59
Pa ako je takav problem za parking sto se insistiralo na takvoj lokaciji?

Gledaj to sa vedrije strane. PAPIR COLOR je veoma blizu te lokacije.

Šalu na stranu.
U dane kupa PAPIR COLOR će davati 10% popusta na ceo maketarski program
AIRFIX, HUMBROL, ICM, TRUMPETER, ACADEMY, HOBBY BOSS, REVELL ...
Popust neće važiti samo za VALLEJO.

Radno vreme prodavnice u Subotu je od 9 do 15h a u Nedelju će mo dežurati od 9 do 12h.
Adresa: Golsvordijeva 13.

Ako neko ima pitanje: info@papircolor.co.rs

zmaj

Extratech se najavio cakam definitivnu potvrdu od Mareka.
Javicu se cim pre saznam definitivno. :pilot

dusko

Da li moze neka karta grada sa lokacijom na kojoj je takmicenje?

Sandman

flanker

Da malo pomognem oko dolaska

Trolejbuske linije 19, 21, 22 i 29 kao i autobus 83 staju u Cara Nikolaja neposredno od ugla sa ul. Božidara Adžije (heh bivši naziv, ali svi je tako znaju). Stanice su blizu iz oba pravca nema ni 50m do škole.
Inače sve trolejbuske linije se mogu koristiti od početne stanice na Studentskom trgu ili Slavije na gore Makenzijevom ulicom, a 83 koji ide iz Zemuna staje kod autobuske stanice i železničke, a u blizini Slavije u Nemanjinoj ulici kod pekare Trpković (mmmmljac).
Od trga Slavija izlazi se na trećoj stanici, jednoj posle stanice kod gradića Pejton. Isto važi i za 83.
Ako se ide sa drugog kraja grada stanica je prva posle stanice Crveni krst. Karta je 50 din na trafici.
Inače relativno blizu je i podzemna železnička stanica Vukov spomenik, pa ko dolazi iz daleka neka se raspita,
nije komplikovano ni odatle stići.
Dobro došli na Čuburu  :caooo
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

lord sir giga

Jednostavno ko sidje kod Vulfganga ili ti Vukovog spomenika, nek svrati do Papircolora (ja znam da ocu sigurno) i lepo ode, kad zavrsi sa radnjom do kalenic pijace koja je odma iznad, prodje kalenic pijacu dodje do raskrsnice di imaju zice za trolu(tu mu je ujedno i Cuburski park) i skrene levo (aco nebrini se valjda nema mina) i ide pravo ulicom kuda idu zice za trolu i za oko 50 metara ako ne i malo vise nailazi na skolu (a reko sam sebi neces ga vise u skolu i neda mi se bre)
A i imate plan grada, prolaznike i pubove pa pitajte sigurno ce vas uputiti na pravu stranu.

milogor_strashni

@ Giga - ludje upustvo nisam cito josh kad sam onomad skrenuo pogresno kod abukerkija :)))

Izvinite na off topiKu

Pozdrav,
Milan

zamorano

Neca i Misko

da li mozemo da prijavimo maketu u subotu pa da onda ostane do nedelje ili kako to vec ide ?

Starac sa planine

Na ovome svetu, mogu da kažem što se dešava, to nije istina...

Jovac

Quote from: Starac sa planine on 30-06-2011, 23:25:32
Quote from: zamorano on 29-06-2011, 12:45:37
Kad smo već kod Vuka, evo ga raspored vožnje za voz:
http://www.srbrail.rs/redvoznje1/Beovoz.aspx

A ima i garaza kod Kalenic pijace

Ta garaža ti je zbog pijace vikendom uvek puna .

Terorista

Jovac hoce li stici FAUN do takmicenja? :)deset posto bi mi tu pasovalo nemas pojma :))))))

sto se Zmaja tice potrefio je extra lokaciju kao da si me gadjao u zenicu oka :) ako bude padala kisa necu stici da pokisnem koliko je blizu  :cheers

ubermagog

Pošto LH sarađuje sa ExtraTechom mogu da potvrdim da će oni biti prisutni na takmičenju, i to verovatno samo prvog dana.
Za ostalo nemam pojma  :)