X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

iguanac

Quote from: Profa on 18-06-2011, 19:06:01
Pozitivna strana - može lako do gos'n Veljka da se svrati ;)
Djavo lezi u sitnim stvarima: kod gosn Veljka se zvoni na interfon, jave se on ili majka mu. Silazi i otvara radnju samo ako hoces nesto da kupis, razgledanje, a kamoli neko zapisivanje modela i cena ne dolazi u obzir. Kao da prodaje drogu. S takvim divljakom ne treba imati posla. Ko hoce makete ima M Hobby, Papir color, lavirint ili ima net. Ko je pal gresio u prethodnom zivotu ili upravljao konc logorima u drugom ratu, njemu eto Veljko i Shangri la! >:D
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Nemsy_29

Mislim da bi bilo korektno da se bar neko oglasi i samo da kaze JESMO ili NISMO jos organizovali, ne vidim tu problem izdvojiti par min i napisati bilo kakve informacije... :uaaa

ubermagog

Koliko sam ja upoznat Bane 'Zmaj' i nije u gradu ni državi, tj. čovek je na odmoru - pa kad se vrati biće valjda više informacija.
Ovaj drugi klub iz Pančeva očigledno nema nikog ovde na forumu da prosledi informaciju sa svoje strane, ili nije zainteresovan.

Ukoliko je stvarno 10.jula onda do tada ima dovoljno vremena, nema potrebe za dramom - jednostavno možda još uvek nemaju ni potvrđen datum ili prostor.
Ko zna i ko je izvor te 'informacije'...

PS. Mislim da Veljko odavno ne živi na toj adresi pa samim tim i nema više Šangi-La radnje. Odselio se van grada kako mi reče...
Možda i grešim, nek se javi ko je skoro tamo nešto pazario :)

PELE

Ok, onda je jasno zasto odgovora nema...

Cekamo da se covek vrati, pa cemo dobiti informaciju, nadam se.

ubermagog

Prema nekim mojim saznanjima takmičenje će biti održano 9-tog i 10-tog jula, tako je planirano i dogovoreno.
Ovo je nezvanična ali prilično puzdana informacija.
Ko planira da posećuje i da se takmiči neka tako računa, pa neka završava mekte a ostali da štede pare za berzu :)

Više detalja će biti na vreme od organizatora (nadamo se), od mene je dosta ovoliko.

milogor_strashni

Quote from: Airsuba on 21-06-2011, 13:20:47
Prema nekim mojim saznanjima takmičenje će biti održano 9-tog i 10-tog jula, tako je planirano i dogovoreno.
Ovo je nezvanična ali prilično puzdana informacija.
Ko planira da posećuje i da se takmiči neka tako računa, pa neka završava mekte a ostali da štede pare za berzu :)

Više detalja će biti na vreme od organizatora (nadamo se), od mene je dosta ovoliko.

uf, to je za vreme exita? no good :(

MARINKO

Quote from: iguanac on 19-06-2011, 13:10:04
Quote from: Profa on 18-06-2011, 19:06:01
Pozitivna strana - može lako do gos'n Veljka da se svrati ;)
Djavo lezi u sitnim stvarima: kod gosn Veljka se zvoni na interfon, jave se on ili majka mu. Silazi i otvara radnju samo ako hoces nesto da kupis, razgledanje, a kamoli neko zapisivanje modela i cena ne dolazi u obzir. Kao da prodaje drogu. S takvim divljakom ne treba imati posla. Ko hoce makete ima M Hobby, Papir color, lavirint ili ima net. Ko je pal gresio u prethodnom zivotu ili upravljao konc logorima u drugom ratu, njemu eto Veljko i Shangri la! >:D

Ovo je bilo dok je radnja radila pre mnogo godina, Shangri-La je odavno zatvoren.

zmaj

Pozdrav svima,
Definitivno takmicenje ce se odrzati 09. i  10.07. u prostorijama GSP skole u Beogradu.
Sve ostalo ostaje kao i pre.....
Tu sam za ssva Vasa pitanja.
Pozdrav

dusko

Ne znam da li je problem placanje parkinga ili jednostavno tu nema mesta ,i da upitam da li ima nekih novina vezanih za berzu i ko se moze ocekivati?

Jovac

Quote from: dusko on 23-06-2011, 09:16:37
Ne znam da li je problem placanje parkinga ili jednostavno tu nema mesta ,i da upitam da li ima nekih novina vezanih za berzu i ko se moze ocekivati?
Parking ti se ne plaća subotom od 14 časova do ponedeljka u 07 časova , a za mesto je na Vračaru uvek frka .

3EMYH

Ako sam gledao dobro na goolge maps, pored skole ima neki parking?

NecaRamone

airbamby

Drago mi je sto ce takmicenja biti i sto su organizatori uprkos svim nedacama uspeli da organizuju takmicenje.
Lepe vesti i jos jedna prilika da se okupimo.
:cheers
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

PELE

Mene zanima da li dolazi Extratech?